Prima editie Fall In Love Festival 2019 la Palatul Mogosoaia

Anul acesta, trecerea de la vara la toamna se marcheaza prin Fall In Love Festival. Prima editie a acestui eveniment va avea loc in perioada 31 august - 1 septembrie 2019, pe domeniul de peste 12 hectare a Palatului Mogosoaia, una dintre cele mai importante cladiri istorice din Romania.Arhitectura deosebita, decorul de poveste, ritmurile unor single-uri celebre – toate anunta un eveniment de succes care are toate sansele de a continua si in ceilalti ani.

Organizatorii au anuntat deja primele nume din festival. Liam Gallagher (ex Oasis), Kaiser Chiefs, Disclosure DJ set, Kovacs sunt artistii internationali confirmati pana acum, iar din seria artistilor romani vor concerta Suie Paparude, The Mono Jacks, Jurjak si FiRMA.

Pe langa concertele de pe scena festivalului, toti cei prezenti se vor bucura si de alte activitati alternative: jocuri, photo cornere, instalatii de arta si multimedia, spatii de relaxare, sesiuni de dans si multe alte surprize care sa faca cele doua zile ale festivalului inca si mai interesante.

Abonamentele cu acces general la Fall in Love Festival 2019 sunt disponbibile in reteaua Bilete.ro la pretul de 129 lei + taxe. 

Cel mai cunoscut artist international anuntat pana acum la Fall In Love Festival este Liam Gallagher, fostul vocalist al trupei britanice Oasis. Timp de 9 ani, Liam a lansat alaturi de colegii sai hituri de succes precum, “Wonderwall”, “Supersonic” sau “Don’t Look Back in Anger”, care se vor auzi cu siguranta si pe scena festivalului.

Din anul 2000, Gallagher a fost implicat intr-un alt proiect muzical, “Beady Eye”, iar in 2017 si-a lansat doua single-uri solo, “Wall of Glass” si “Chinatown”. Acelasi an i-a adus si primul album solo, “Settle” fiind un succes muzical in special in Marea Britanie.

Daca vrei sa il asculti pe el, dar si pe ceilalti artisti din cadrul festivalului si sa petreci doua zile speciale la granita dintre vara si toamna, anunta-ti prietenii si mergeti la prima editie de Fall In Love Festival.
 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL