Primul concert Ed Sheeran in Romania – 3 iulie 2019, pe Arena Nationala

Ed Sheeran va concerta pentru prima oara in Romania in 2019. Pe site-ul oficial al artistului britanic au fost publicate recent tarile in care acesta va ajunge in 2019 cu turneul sau mondial, “Divide”. Printre acestea, si Romania!

Indragitul artist isi va incepe seria concertelor pe 24 mai cu Franta si pana pe 24 august va bifa Franta, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, Romania, Cehia, Letonia, Rusia, Finlanda, Ungaria, Danemarca, Islanda si Marea Britanie.

Fanii lui Ed Sheeran sunt asteptati miercuri, 3 iulie 2019, pe Arena Nationala, Bucuresti pentru un concert spectaculos, ce va cuprinde atat cele mai recente hituri ale artistului, incluse pe “Divide”, cat si melodii de pe primele doua albume, “+” si “X”.

“Divide”, turneul inceput in martie 2017, i-a adus artistului un nou record in aceasta vara, fiind desemnat “cel mai profitabil turneu mondial”.

Pentru concertul din Bucuresti, biletele se vor pune in vanzare joi, 27 septembrie 2018, incepand cu orele 12.00 P.M si sunt disponibile exclusiv pe site-ul eventim.ro.

Este important de stiut ca Ed si echipa sa au o politica drastica in privinta vanzarea biletelor, asa ca acestea se vor vinde cu numele cumparatorului imprimat pe bilet. In plus, o persoana poate comanda in numele sau maxim 4 bilete. La momentul accesului la spectacol, cel putin numele de familie imprimat pe bilet trebuie sa corespunda cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (posibil a doua si a patra) persoana are acces numai impreuna cu persoana posesoare a cartii de identitate. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica documentele de identitate si poate cere si dovada platii biletelor.

Cantaret, compozitor, producator si actor englez, Ed Sheeran s-a nascut in Halifax, Marea Britanie si a devenit cunoscut in 2011, odata cu lansarea albumului “+” si a single-ului “The A Team”. Al doilea album “X” (2014) a devenit cel mai ascultat album de pe Spotify, iar hitul “Thinking Out Loud” l-a facut celebru pe Sheeran in toata lumea. “Divide” a fost lansat in 2017 si a venit cu alte piese de mare succes, cum ar fi “Perfect”, “Shape of You”, “Galway Girl” sau “Castle on the Hill”.
 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL