Prodigy si Judas Priest la Rock the City

Vara asta se anunta o multime de evenimente explozive. Unul dintre acestea este festivalul Rock the City care a ajuns la a treia editie si va avea avea loc in perioada 1-3 iulie in centrul Bucurestiului.

Primele nume confirmate sa urce pe scena din Piata Constitutiei sunt Prodigy, WhiteSnake, Judas Priest si Mike and The Mechanics. Evenimentul va fi punctul zero al muzicii rock si este organizat de D&D East Entertainment.

Biletele vor fi puse in vanzare in curand, mai multe detalii gasiti mai jos. Line-up-ul anuntat pana acum mi se pare foarte bun pentru iubitorii acestui gen si cred ca vom vedea showuri puternice. Voi ce ziceti, ce alte trupe ati vrea sa mai auziti in cadrul Rock the City?

 

Piata Constitutiei va deveni pentru trei zile punctul zero al muzicii rock. A treia editie a festivalului Rock the City, organizat de D&D East Entertainment, va aduce la Bucuresti pe 1, 2 si 3 iulie multe suprize. WhiteSnake, Judas Priest, Prodigy, Mike and The Mechanics sunt doar cativa dintre cei care vor face show exploziv in inima Bucurestiului.

 

Pentru a doua oara in Romania, una dintre cele mai mari trupe rock ale lumii, WhiteSnake, va concerta la Rock the City, spectacolul facand parte din turneul lor de promovare a noului album „Forevermore”, ce a fost lansat in Europa pe data de 25 martie.

O alta trupa britanica, Judas Priest, ii va incanta pe iubitorii muzicii Heavy Metal din Romania cu un spectacol din ultimul lor turneu mondial „ Epitaph World Tour”.

Baietii de la Prodigy s-au indragostit de Romania. Iata ca acestia vor fi prezenti la Bucuresti in cadrul Festivalului, poposind in tara noastra pentru a patra oara. "Breathe", "Voodoo People", "Firestarter" si "Smack My Bitch Up" vor rasuna in Piata Constitutiei cu ocazia Festivalului. The Prodigy a vandut pana in prezent 16 milioane de albume in toata lumea.

Biletele se vor pune in vanzare in exclusivitate prin Eventim si se vor putea cumpara din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro. Accesul publicului se va face in fiecare zi a Festivalului, incepand cu orele 14.00, iar ora de incepere a concertelor programate va fi 17.00 .

D&D East Entertainment si Eventim recomanda achizitionarea biletelor numai din locurile autorizate Eventim si prin organizatorul Festivalului, D&D East Entertainment.

 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL