Red Bull Music SoundClash: Grasu XXL vs Loredana

Cea de-a doua editie a Red Bull Music SoundClash ii va avea ca protagonisti pe Grasu XXL si Loredana. Cei doi se vor duela intr-un spectacol de exceptie, cu mai multe runde, miercuri, 21 noiembrie 2018, la Sala Polivalenta, incepand cu orele 19.30.Dupa cum este formatul cunoscut si acest SoundClash va cuprinde 4 runde, cu fiecare dintre cei doi artisti in prim plan.

The Warm-Up: Fiecare artist va canta 3 piese din repertoriul propriu.

Runda 2: "The Take Over" - Loredana incepe sa cante o piesa proprie, dupa care Grasu XXL o preia din mers si improvizeaza, continuand-o in stilul lui, apoi incepe Grasu XXL o piesa proprie  si preia Loredana si tot asa, timp de 4 piese.

Runda 3: "The Clash" – Cei doi artisti vor canta 3 piese proprii in 3 stiluri muzicale diferite.

Runda 4: "The Wild Card" – Fiecare artist va aduce pe scena un invitat special surpriza.

Pretul biletelor este de 59 lei, acestea fiind disponibile in reteaua iabilet.ro sau redbull.ro

Conceptul de SoundClash a inceput in anii 50, in Jamaica, atunci cand artistii reggae se intreceau in ritmuri si versuri neobisnuite pentru a atrage atentia producatorilor si a publicului. Apoi, ideea s-a extins, Red Bull  Music Soundclash insemanand astazi doi artisti, o confruntare creativa, 2 scene, 4 runde inedite si un public care da verdictul.

In lume, prima editie de acest fel s-a desfasurat in 2006, in Olanda, de atunci Red Bull Music SoundClash ajungand pe 5 continente si materializandu-se in peste 50 de dueluri.

In Romania, primul duel de acest fel a avut loc pe 28 septembrie 2017 si i-a adus fata in fata pe CTC si Carla’s Dreams – “batalia” desfasurandu-se cu casa inchisa.

Cea de-a doua editie a acestui eveniment se anunta inca si mai incendiara. Rebela, versatila si extrem de creativa, Loredana raspunde intotdeauna afirmativ provocarilor.

„De cand ma stiu mi-au placut provocarile si-am incercat sa fac lucrurile diferit fata de restul lumii, intr-un mod care sa ma reprezinte. Imi doream de multa vreme sa colaborez cu Grasu XXL. Acum, am ocazia intr-un show cu multe provocari, si de-o parte si de alta. Abia astept, stiu sigur ca pentru spectatori va fi super-distractie. Si pentru noi, cei de pe scena. Vi-l imaginati pe Grasu XXL interpretand un cantec de-al meu?!” a declarat Loredana pentru Red Bull

De partea cealalta, Grasu XXL este cel care priveste intotdeauna „de sus in sus”, asa ca aceasta noua provocare i se potriveste manusa, mai ales ca anul trecut el a fost wildcardul celor de la CTC:

„Anul trecut am fost invitat de catre baietii de la CTC ca wildcard-ul lor, a fost prea marfa... ce au pregatit ei m-a rupt in doua, a fost o seara pe care nu o s-o uit prea curand. In momentul in care am fost sunat si mi s-a propus SoundClash-ul de anul asta am zis instantaneu „DA!”, cand mi-au zis si ca e cu Loredana a fost clar ca o sa fie ceva foarte grav! De abia astept sa vina 21 noiembrie sa vedeti si auziti ce v-am pregatit.”

Single-uri cunoscute, artisti mari, provocari pe masura si o seara ce va iesi din orice tipare – cam asa se anunta editia a II-a a Red Bull Music SoundClash.
 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL