Reminder: Concert Mihai Margineanu @ Sala Palatului

afis-margineanu

Va reamintim ca in aceasta seara la Sala Palatului il puteti vedea pe Mihai Margineanu intr-un concert alaturi de invitatii lui.

Concertul este sustinut cu ocazia lansarii noului album al acestuia, "Pe sub norii de hartie", si dupa cum ne-a spus Mihai in interviul acordat zilele trecute, va fi o mare petrecere :)

Adi va fi prezent in sala din partea Monden.Info, unde vor fi si castigatorii concursului organizat de noi pe Twitter : Liana Mitroi (care a scris si un scurt articol) si Teleleu.

Deci cine merge?


6 comentarii

  • I wish sad si mai ales dupa ce l-am vazut si ieri seara la Cronica Carcotasilor big grin Cu siguranta va fi un concert ratat de mine..

  • Eu eu eu eu eu happy Abia astept!!!!!!

  • Abia astept sa se faca 7, sa ies de la birou si sa ma urc in masina cu directia Sala Palatului (normal ca al meu prieten va fi carat la concert, sa il asculte si el live pe Margineanu).

  • Have fuun!

  • Deci sa va povestesc. Am ajuns la fara 15 min. Toata lumea era afara. Cand s-a dat drumul in sala, am stat la o coada destul de mare sa intram dar macar ne-au gasit pe liste imediat. Cand cautam loja deja se auzise gongul de 3 orihappy Concertul a fost extraordinar. Prezentatorii Razvan si Dani au facut treaba buna, au ras mult, au glumit cu prietenul lor si au prezentat intr-un mod original spectacolul. Foarte tare Marius Mihalache cu tambalul. Un adevarat one man show. Trupa de improvizatii a facut deliciul publicului, dansand, inlocuindu-le pe fetele de la Mandinga, invitand la dans 2 doamne din public si cantand. Cvartetul de fete a cantat exceptional alaturi de Vioara, din Mihai Margineanu Band. Din trupa asta s-au remarcat exceptional si Nicu la tobe si voce si show de step si Florin Ionescu invitat la tobe si Motanul la chitara. Sonorizarea cam slaba dar mergeahappy Cu toate ca a fost un show super tare, a avut si cateva minusuri, in afara de sonorizare. Prezenta lui Crin Antonescu a fost primita cu injuraturi si huituri. Nu avea ce cauta acolo, nu venisem la un concert din campania electorala. Am fost super scarbita sa il vad. Apoi Mandinga au cantat misto, cu toate ca ne-au asurzit din cauza sonorizarii. Problema cu ei a fost ca nu aveau nici o treaba cu publicul din sala. Cine asculta Margineanu, nu asculta latino! Clar. Adultii si batranii care erau foarte multe, erau socati ca ei se afla acolo. S-a vazut cand au cerut ei aplauze ca din 6000 de oameni doar 50 aprox au ascultat. Tenorul invitat a cantat exceptional dar la fel, nu prea isi avea locul. Per total, a fost un show extraordinar pe care Margineanu l-a meritat cu o sala arhiplina. Micile si marile greseli le-au stricat unora seara dar majoritatea au trecut peste ele. (tot ce am scris este punctul meu de vedere, nu e generalhappy ca sa nu aud discutii)

  • Social comments and analytics for this post...

    This post was mentioned on Twitter by mondeninfo: Reminder: Concert Mihai Margineanu @ Sala Palatului: http://bit.ly/2wZo8N...

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL