Smiley si invitatii - Dincolo de cuvinte, concert in Herastrau

Primavara a inceput cu Smiley si se va inchide cu Smiley, printr-un show exploziv, care va descatusa toata energia fanilor, in spatiul deschis al Teatrului de Vara Herastrau. Dupa ce a sustinut pe 1 martie un concert sold out la Sala Palatului, artistul va prezenta, pe 8 mai, cu ocazia Zilei Europei, un show spectaculos, condimentat cu invitati surpriza.

Smiley este un artist complet, un muzician talentat, producator si compozitor de exceptie si un apreciat om de televiziune. Show-ul "Dincolo de cuvinte", care va avea loc pe 8 mai, la Teatrul de Vara Herastrau, va fi incarcat de emotie si energie, un mix de sentimente specifice artistului insusi. Smiley a invitat in spectacol artisti prieteni, cu care va pregati momente inedite de-a lungul spectacolului.

Ritm si rima, energie si emotie – o seara spectaculoasa la Teatrul de Vara Herastrau, impreuna cu Smiley si invitatii sai. Joi, 8 mai, ora 20.00!

Biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului, Teatrul de Revista C.Tanase, Statia de Metrou Unirii 1, online pe vandbilete.ro, iabilet.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro si in magazinele partenere. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 150 de lei – categoria I, 100 de lei – categoria a II-a, 50 de lei – categoria a III-a.

Smiley a facut show la ZU Music Awards saptamana aceasta, unde a urcat pe scena alaturi de o orchestra simfonica. El si-a lansat albumul Acasa printr-un super concert la Sala Palatului, iar piesa care da titlul albumului a stat timp de cateva saptamani pe prima pozitie in clasamentul celor mai difuzate piese.

Ati merge la concert?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL