Stand Up Comedy (invitat special, Gabi Jugaru) la Happy Cinema!

Comedia Salvează România Băieții de la Românii au talent și cei de la iUmor Îți aduc buna dispoziție și un invitat SPECIAL: pe Gabi Jugaru. E stand up comedy și e de calitate! Nu rata Vinerea Comediei la Happy Cinema, showul pregătit de către Stand Up Academy.

GABI JUGARU
S-a reinventat, iar asta veți vedea atunci când veți ajunge în sala de spectacol. Despre Jugaru se pot spune o mie de lucruri bune . Îl știm de la Radio, de la Tv (ProTV), îi cunoaștem farsele lu' Jugaru și îi admirăm "gândirea" pur comică. Pe actorul Jugaru îl vei cunoaște așa cum l-ai văzut destul de rar. E un mic fenomen pe scenă, deci, trebuie să ajungi la show.

MARIUS GHEORGHIU
"Nebunul" care a protestat gol pe scena Românii au Talent, comediantul care a scris istorie (la Pro TV) prin curajul pe care l-a avut să protesteze dezbrăcat în fața a 4 milioane de oameni. E arogant și sincer, cu peste 2000 de showuri live, pe scenă, MARIUS e interactiv, energic și viu. Căci atitudinea lui latină combină cu multă măiestrie improvizația, suculența replicilor cât și atitudinea non vulgară.

BOGDAN NIȚU
- pe care l-ați văzut la iUmor, chiar dacă este un comediant destul de înalt, Bogdan apare in postura directorului cu glume permanent la înălțime. Atitudinea lui te face să rămâi atent la tot ceea ce povestește, astfel că se creează o continuitate a bunei dispoziții.

Atenție, conținut explicit. Plus 18! Cost bilet 23 lei. Mai multe informatii pe www.happycinema.ro


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL