The Bucharest Experience, organizat si sustinut de Madalin Farc, sold-out

Madalin Farc, coregraful de la “Romanii au Talent” si asistentul coregraf de la “Vocea Romaniei”, isi pune in practica talentul si in fata tinerilor, nu numai pe scenele marilor show-uri tv sau pe scenele internationale unde este obisnuit sa predea, dar si sa danseze in concerte alaturi de Inna si Alexandra Stan.

Astfel, Madalin Farc a sustinut zilele trecute un workshop de dans cu peste 70 de participanti, cu varste cuprinse intre 7 si 30 de ani.

“Dansul e mai mult decat invatarea unor pasi si reproducerea lor, dansul e despre eliberare, despre transmiterea energiei si despre dorinta de a da mai departe ceea ce stii. Ma bucur in primul rand ca parintii isi sustin copiii, si in al doilea rand ca adolescentii inca au pasiuni”, spune coregraful.

Mai mult, Madalin Farc nu a fost singurul coregraf profesionist de la workshop, ci au fost invitati si baietii de la EZtwins, din Slovenia, un duo de dans premiat cu numeroase trofee de prestigiu din intreaga lume.

“The Bucharest Experience” s-a desfasurat timp de doua zile la renumitul studio de dans Anturaj Studios, unde participantii au invatat 4 coregrafii cu 4 povesti diferite, pe muzica pusa de DJ – NETU, un lucru unic la workshop-urile de dans din Romania pana in acest moment.

Dupa 10 ani de munca si dedicare, cu un portofoliu plin de coregrafii pentru cei mai renumiti aritsti din Romania (Alexandra Stan, Inna, Alina Eremia, Jo, Liviu Teodorescu etc), Madalin Farc a avut curajul sa isi puna visul in practica, acela de a organiza prin fortele proprii primul workshop international de dans, care a ajuns deja la cea de-a treia editie si nu se opreste aici.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL