The Motans – Primul Grand Concert din cariera

Vineri, 31 mai 2019, The Motans va sustine primul “Grand Concert” din cariera. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane incepand cu orele 19:00. Delia si Irina Rimes vor fi “special guests” in cadrul showului, iar Lucia si Dara vor canta in deschidere.Dupa cum ne-a obisnuit, Denis Roabes, initiatorul proiectului The Motans, ne promite un spectacol special, suprarealist, un mix interesant de arta, muzica, lumini, fantezie si realitate.

In playlist sunt incluse hituri binecunoscute cum ar fi “Versus”, “Inainte sa ne fi nascut”, “Jackpot” sau “Weekend”, dar si cantece mai noi, precum “Invitat”, “Ramai” (in colaborare cu Delia) sau “POEM” (in colaborare cu Irina Rimes).

Biletele pot fi achizitonate de pe iabilet.ro si au urmatoarele preturi:

- earlybird: 149 lei Cat A, 109 lei Cat B, 69 lei Cat C+ 5 lei taxe de ticketing
- presale: 169 lei Cat A, 129 lei Cat B, 89 lei Cat C + 5 lei taxe de ticketing
- la intrare: 190 lei cat A, 150 lei Cat B, 100 lei Cat C
 
The Motans, de fapt Denis Roabes, este originar din Republica Moldova si a devenit cunoscut in Romania in 2016, odata cu piesa “Versus”. A urmat colaborarea cu Delia pentru “Weekend”, dupa care piesa de vara “August, ambele aducandu-i inca si mai multa popularitate. 

Si inceputul anului 2019 a fost unul reusit pentru The Motans. Artistul a lansat trei piese noi, “Invitat”, “Ramai” si “POEM”, ultimele fiind de fapt colaborari cu Delia, respectiv Irina Rimes.

Cele doua artiste vor fi “special guests” in cadrul showului, iar Lucia si Dara vor canta in deschiderea concertului.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL