The Motans in concert la The Vintage Pub

Miercuri, 28 noiembrie 2018, The Motans vor sustine un concert in The Vintage Pub, Bucuresti. Daca iti place stilul noncoformist al baietilor de peste Prut, vino incepand cu orele 22.00 si ia parte la un concert special.

Biletele pot fi gasite in reteaua iabilet.ro, iar pretul acestora este de 49 lei (acces general).Putini stiu ca “The Motans” a insemnat la inceput, in perioada 2015-2016, doar solistul Denis Roabes. Acesta scria si inregistra singur piese, chiar si denumirea titulaturii in care performa, “The Motans”, fiind o alegere personala. Mult timp, el visa motani si pisici, vise care, se pare, au incetat odata ce Denis a inceput sa cante.

De aproximativ un an, “The Motans” inseamna Denis Roabes (voce), Damian Rusu (chitara), Ali Said (tobe), Matei Capitanu (bass). Piesa cu care baietii au devenit cunoscuti in aceasta formula este “Versus”, inclusa si ea pe albumul lor de debut, lansat in aceasta primavara,“My Gorgeous Drama Queens”.

Printre cele mai apreciate cantece de pe material sunt “Week-end”, “Nota de plata” sau “August”, hituri pe care le vei putea asculta si in cadrul showului din 28 noiembrie.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL