The RockSymphony – Edvin Marton in concert la Sala Palatului

Edvin Marton revine in Romania pentru un concert spectaculos la Sala Palatului. Showul The RockSymphony va avea loc pe 16 mai 2019 si se anunta un spectacol efervescent si inedit, cu piese ale unor artisti clasici, dar si cu reinterpretari ale hiturilor rock.Asa cum ne-a obisnuit, Edvin Marton va fi insotit si de aceasta data de celebra sa vioara Stradivarius Ex Auer, realizata in 1699 si evaluata astazi la 7 milioane de dolari. Nu e prima oara cand Edvin ajunge in fata publicului roman, el fiind prezent in Romania si anul trecut, in toamna, atunci cand a facut parte din juriul Festivalului Cerbul de Aur si a sustinut totodata si un recital.

Biletele la concertul din 16 mai se gasesc in format electronic pe iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea. Pretul biletelor este urmatorul:

VIP: 240 lei (earlybird)/300 lei (pret intreg)
Categoria 1: 192 lei (earlybird)/240 lei (pret intreg)
Categoria 2: 144 lei (earlybird)/180 lei (pret intreg)
Categoria 3: 96 lei (earlybird)/120 lei (pret intreg)
Categoria 4: 64 lei (earlybird)/80 lei (pret intreg)
Categoria 5: 40 lei (earlybird)/50 lei (pret intreg)

Edvin Marton a intrat in lumea muzicii foarte devreme, inca de la 5 ani, cand a inceput sa ia lectii de vioara. Trei ani mai tarziu a fost admis la Central Tchaikowsky Music School din Moscova, iar la 12 ani sustinea deja primul lui concert important.

La 17 ani s-a mutat la Budapesta unde a inceput studiile la Academia de Muzica Liszt Ferenc, iar de aici pana la succesul international nu a mai fost decat un pas.

De fapt, a avut nevoie de un mic ajutor, venit din partea celebrului patinator rus Evgeni Plushenko. Aparitiile celor doi, Evgheni pe patine si Edvin cu vioara si acordurile sale spectaculoase, au vrajit o lume intreaga si i-au adus artistului recunoasterea internationala.

Daca vrei sa il descoperi si tu pe Edvin Marton intr-o fuziune de ritmuri clasice si rock, merita sa ajungi la concertul lui, un concept nou si inedit, care cu siguranta te va incanta! 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL