Toate biletele cu locuri in picioare la primul SoundClash din Romania sunt SOLD OUT

Primul Red Bull SoundClash din Romania se apropie in ritmuri repezi si tot asa s-au epuizat si biletele cu locuri in picioare dintre cele doua scene, pentru fanii nerabdatori sa-si intalneasca idolii de la CTC sau Carla’s Dreams. Pentru simpatizantii care n-au apucat sa-si asigure inca un loc pentru 28 septembrie la Sala Polivalenta din capitala, apare o veste buna: suplimentam cu un numar limitat de bilete, in tribune.

Nu e de mirare ca biletele s-au terminat, daca ne gandim ca avem de-a face cu un concept nou pentru Romania. Notiunea de SoundClash a aparut in anii ‘50 in Jamaica, in randul artistilor reggae care aveau nevoie de provocari noi si care se intreceau in versuri si ritmuri pentru a capta atentia publicului. „Evenimentul este, practic, un zvac prietenos si creativ, o camaraderie bazata pe respect si admiratie mutuala”, spunea Questlove, tobosarul trupei The Roots.

Red Bull SoundClash ofera spatiul de joaca de care muzicienii au nevoie pentru o confruntare creativa si fara precedent. Totodata este spatiul in care atat fanii care vor aplauda in picioare intre cele doua scene, cat si cei din tribune isi vor uni fortele ca sa decida pana la ragusire castigatorul serii. Vorbim de o rivalitate prietenoasa care ii scoate atat pe Carla’s Dreams si pe CTC, dar si pe fanii longevivi sau noi din zona de confort si ii arunca in vortexul ritmurilor improvizate si al jumatatilor de piese pe care unii si le vor continua celorlalti. Fiecare trupa va avea cate o scena care-i va fi casa, fiecare il va invita pe celalalt sa schimbe ritmul, sa arate ca poate mai mult. Red Bull SoundClash atrage prin formatul inovativ si prin necunoscutul evenimentului. Nu e socant ca avem nevoie de bilete extra, daca ne gandim pe cine vom vedea la Sala Polivalenta. Pe o scena stau CTC - Deliric, DOC, Vlad Dobrescu si DJ NASA, iar pe cealalta scena sta Carla’s Dreams. Vine in mijlocul lor Adi Despot, o prezenta constanta pe scena muzicala rock. Sa nu mai spunem ca lor li se alatura DJ Undoo, unul din veteranii industriei muzicale hip-hop, care se va ocupa cu maestrie de beaturile dintre dueluri.

In desaga au mai ramas surprize, dar mai avem vreme sa povestim despre ele. Ca sa va bucurati insa de ele, aveti grija sa prindeti unul dintre ultimele bilete proaspat scoase din cuptorul Red Bull SoundClash.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL