Turneul Metallica "Worldwired" ajunge si in Romania in 2019

Site-ul formatiei Metallica a anuntat ca in 2019 si Romania va fi inclusa in turneul mondial “Worldwired”, turneu inceput inca din octombrie 2016.

Turneul din zona Europei incepe pe 1 mai 2019, cu un concert in Lisabona, dupa care bifeaza alte orase cum ar fi Dublin, Bruxelles, Moscova, Milano, Gothenburg, Zurich si chiar orase in care Metallica nu a mai cantat pana acum: Trondheim (Norvegia), Hameenlinna (Finlanda) si Tartu (Estonia).

In Romania, Metallica va canta pe 14 august 2019, pe Arena Nationala din Bucuresti, la 10 ani de la ultima lor reprezentatie la noi in tara. In turneul lor, baietii de la Metallica sunt peste tot insotiti de trupele “Ghost” si “Bokassa”, cei car vor canta in deschidere.

Si concertul de la Bucuresti ar putea contine acelasi show cu drone, prezentat si in cadrul altor spectacole. In timpul piesei "Moth Into Flames", apar 120 de micro drone care zboara deasupra membrilor trupei. Ramane de vazut daca si concertul din Romania va contine si acest moment.Pe site-ul trupei, fanii sunt indemnati ca in ziua concertului sa posteze texte sau poze pe site-urile de socializare, toate cu hashtagul #MetInBucharest pentru ca astfel ar putea sa apara pe www.metallica.com

Metallica a fost infiintata in 1981, in Los Angeles, California, iar pana acum au vandut peste 125 de milioane de albume, au bifat 9 premii Grammy si 6 albume consecutive pe prima pozitie a topului Billboard 200, cel mai recent fiind chiar albumul promovat si la Bucuresti, “Hardwired… To Self-Destruct”.

Pentru membrii fan clubului Metallica biletele urmeaza sa fie puse in vanzare pe 25 septembrie 2018, iar publicul larg le va putea achizitiona incepand de vineri, 28 septembrie 2018, din reteaua iabilet.ro.

Pretul acestora este:

Gazon A - 345 lei
Gazon B - 285 lei
Cat 1 - 685 lei
 Cat 2 - 505 lei
 Cat 3 - 345 lei
 Cat 4 - 285 lei
 Cat 5 - 235 lei

Fiecare bilet include si albumul “Harwired… To Self-Destruct”, in format digital. Dupa achizitionarea biletelor, fanii vor primi un email cu instructiuni privind descarcarea albumului. Un alt detaliu demn de a fi mentionat este acela fanii pot opta pentru pachetele VIP, pachete care includ bilete in zone premium, acces cu prioritate si chiar intalnire cu trupa. Toate detaliile vor fi disponibile, insa, pe 28 septembrie.
 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL