Varianta romaneasca a musicalului Queen "We Will Rock You" in aprilie la Sala Palatului

Celebrul musical semnat de trupa Queen, “We Will Rock You”, se va lansa anul acesta si la noi, intr-o varianta romaneasca de exceptie, in regia lui Razvan Mazilu.  Cele doua reprezentatii vor avea loc la Sala Palatului, pe 10 si 11 aprilie 2019, incepand cu orele 19:30.“We Will Rock You” este un musical conceput de legendara formatie Queen si Ben Elton, un spectacol care se joaca cu succes, de ani buni, peste tot in lume.

La finalul anului trecut, peste 200 de actori si cantareti s-au inscris la casting, fiecare trecand prin probe alaturi de Mary Hammond (Royal Academy of Music), Monica Petrica (prim balerina a Operei Nationale din Bucuresti) si Razvan Mazilu (artist, coregraf si regizor al unor musicaluri celebre precum Sunetul Muzicii, Cabaret Noir sau West Side Story).

Pe langa voce, coregrafie si actorie, showul va avea si o componenta intrumentala live, asa ca la Bucuresti s-a aflat insusi Stuart Morley, directorul muzical al versiunii britanice a “We Will Rock You”. Acesta a selectat si pregatit membrii trupei care se va afla pe scena in serile de 10 si 11 aprilie.

 “We Will Rock You” se anunta unul dintre cele mai complexe si inedite showuri ale anului, asa ca nu il rata, ci ia-ti bilet intr-una dintre serile de spectacol.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro, iar pretul acestora difera in functie de categorie:

VIP – 299 lei
Categoria 1 – 250 lei
Categoria 2 – 210 lei
Categoria 3 – 170 lei
Categoria 4 – 115 lei
Categoria 5 – 80 lei
 
 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL