Vita de Vie – lansare de album in cadrul unui concert la Arenele Romane

Sambata, 27 octombrie 2018, Vita de Vie lanseaza la Arenele Romane a doua parte a albumului Sase/Sase. Piesele de pe aceasta a doua parte a materialului, numit Sase (-), vor putea fi ascultate in cadrul unui spectacol special marca Vita de Vie si Dark Side Entertainment.
 Trei dintre piesele prezente pe album au fost deja date publicitatii, fiecare avand si cate un suport video, iar la concert formatia va canta toate cele 6 cantece de pe Sase (-) la care se vor adauga si celelalte 6 de pe deja lansatul Sase/Sase.

Vita de vie a fost infiintata in 1996, din componenenta formatiei facand parte acum Adrian Despot (voce, chitara), Sorin Pupe Tanase (tobe), Cezar Popescu (chitara), Adrian Ciuplea (bas, violoncel) si Mihai Ardelean (clape).

Pana in prezent, trupa a lansat 21 de albume de succes, foarte bine primite de fanii de peste tot din tara. De asta data, au ales Bucurestiul pentru lansarea celui mai recent material semnat Vita de Vie, oprindu-se la o locatie binecunoscuta, Arenele Romane.

Pretul biletelor este de 50 lei (in presale) pana pe 26 octombrie si 70 lei in ziua concertului si la intrare.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.
 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL