Vunk – Déjà vu: concert la Sala Polivalenta

Trupa Vunk pregateste un concert special pentru aceasta toamna. “Déjà vu” se anunta un show total, un eveniment care va marca 20 de ani de la primul album lansat, “Voyeur”.Asadar, noteaza-ti in agenda si anunta-ti si prietenii ca miercuri, 16 octombrie 2019, Vunk concerteaza la Sala Polivalenta cu incepere de la orele 20:00.  Biletele se gasesc in reteaua iabilet.ro si au urmatoarele preturi:

Categoria A+ - 149 lei/ pret intreg 179 lei
Categoria A - 120  lei/ pret intreg 149 lei
CategoriaB - 99 lei/ pret intreg 125 lei
Categoria C - 69 lei/ pret intreg 76 lei
Fan Zone - 79 lei/ pret intreg 95 lei
Teren - 49 lei/ pret intreg 59 lei
VIP - 199 lei

In plus, formatia pune la dispozitie si 10 bilete pentru persoane cu dizabilitati si insotitorii acestora. Cei care doresc sa afle mai multe detalii, o pot face trimitand un email la ticketing@sublimeromania.com

Trupa Vunk s-a format in anul 1999, atunci cand formatia Vank s-a destramat. Atunci, vocalistul Cornel Ilie si tobosarul Nicu Sarghea au mers inainte sub numele de Vunk, avand alaturi doi membri noi, si anume Daniel Ionut Onel (bas) si Gabi Maga (chitara). De altfel, aceasta este si formula actuala, cea din 2019.

Formatia de pop rock a lansat un prim album in 1999, “Voyeur”, urmand apoi alte 10 materiale primite foarte bine de catre public si critici. “Best of Vank” (2004), “Autoportrete - live acustic pe Promenada (2015), “Hituri si mituri” (2015) si “Extrovertit” (2017) sunt doar cateva dintre acestea.

Anuntul concertului de la Sala Polivalenta a fost insotit de o scrisoare emotionanta pe care membrii formatiei le-au daruit-o fanilor.  

"In toamna lui 1999 lansam primul nostru album, “Voyeur”, intr-un club aflat in subsolul unei cladiri din centrul vechi. “Noi o scoatem la capat”, “Langa inima mea vine inima ta”, “Fermecata danseaza” au fost cantate acolo, pentru prima data.
In toamna lui 2019, 20 de ani mai tarziu, sarbatorim, retraim si reinventam Visul nostru! Patru baieti, pasionati de muzica si de a schimba lumea prin muzica si cuvinte pun in scena spectacolul " VUNK - DEJA VU, 16 octombrie, Sala Polivalenta “.

Polivalenta, locul celor mai spectaculoase si inovatoare concerte VUNK si ale industriei din Romania, este din nou locul in care aducem viitorul inapoi. Cei din Universul VUNK stiu ce inseamna asta, deja:)

Viitorul este prietenul cel mai bun al celor care viseaza, iar noi nu ne-am oprit niciodata din asta. Visam cu ochii deschisi, chiar daca, uneori, nu ne-a iesit tot ce ne-am dorit. Mergem mereu inainte

Va invitam sa ne inspiram reciproc, sa ne incarcam cu energia si bucuria fiecaruia dintre noi toti care vom fi acolo, sa construim inca o amintire memorabila, sa ne dam puteri ca suntem multi cei care visam cu ochii deschisi, sa fim noi insine si sa visam impreuna.

Atat de simplu si pe atat de important :)
 Noi,
VUNK.”


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL