West meets East – Romania intalneste India in trei concerte extrardinare in Timisoara, Cluj-Napoca si Bucuresti

Dupa succesul din 2017, West meets East revine in Romania cu o serie de spectacole inca si mai spectaculoase. Muzica clasica indiana si cea romaneasca se vor imbina perfect in 3 concerte inedite, in spiritul muzicii cantate acum 51 de ani de Ravi Shankar si Yehudi Menuhin.

Violonistul Alexandru Tomescu si echipa de artisti din India vor reinterpreta melodii din creatia lui Ravi Shankar si George Enescu, ragas-uri indiene, dar si piese romanesti consacrate, reorchestrate pentru instrumentele muzicale indiene.Un spectacol care continua “traditia” din 2017, atunci cand o muzica rara, nemaiuzita de 50 de ani a fost restituita din arhive si a fost de fapt prima fuziune intre muzica clasica indiana si cea occidentala.

Surpriza de anul acesta sunt piesele romanesti cunoscute, reorchestrate astfel incat sa poata fi cantate la vioara, sitar, tabla si lansuri de catre Udhai Mazumdar, elev al lui Ravi Shankar. 

Echipa este aceeasi de anul trecut. Alaturi de celebrul violonist Alexandru Tomescu, pe scenele din Timisoara, Cluj-Napoca si Bucuresti vor canta  Udhai Mazumdar la tabla (percuții indiene), elevii acestuia, Rohan Dasgupta la sitar si Bhaskar Das la bansuri (flaut de bambus) si Sinziana Mircea la pian, o artista premiata si al carui talent este recunoscut in toata lumea.Primul concert va fi cel din Timisoara, de pe 3 octombrie 2018, orele 19.00, spectacolul desfasurandu-se la Filarmonica Banatul.

Preturi bilete:

Early Bird: 35 lei – cat.II/55 lei – cat.I
Pret intreg: 50 lei – cat.II/70 lei – cat.I

Cel de-al doilea concert se va desfasura la Cluj-Napoca, pe 7 octombrie 2018, orele 19.00, in sala Auditorium Maximum, UBB.

Preturi bilete:

Early bird: 40 lei – cat. II/ 55 lei – cat.I
Pret intreg: 60 lei – cat.II/85 lei – cat. I

“West meets East” se va incheia cu concertul din Bucuresti, de pe 13 octombrie 2018, orele 19.00, de la MNAR – Sala Auditorium.

Preturi bilete:

Early bird: 50 lei – cat.I/75 lei – cat.I
Pret intreg: 70 lei – cat.I/105 lei – cat.II

Biletele pot fi gasite in reteaua eventbook.ro
 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL