3 filme promitatoare care speram sa ajunga si in cinematografele din Romania

Iata 3 filme promitatoare care nu au data de premiera in Romania. Speram sa le vedem, macar, in cadrul vreunui festival!

 

Saptamana de saptamana cel putin 3 premiere isi asteapta publicul in cinematografe. Exista insa o multime de filme bune si foarte bune care nu ajung pe la noi pe marile ecrane iar noi am ales 3 pe care speram sa le vedem asa cum se cuvine - in sala de cinema de cinematografe.

COLOSSAL
Colossal, scris si regizat de Nacho Vigalondo (Timecrimes, Open Windows) este un film cu tenta fantastica ce o are in centrul actiunii pe Gloria, interpretata de catre Anne Hathaway, o tanara care, din cauza problemelor sale cu alcoolul, si-a pierdut iubitul si serviciul. Gloria decide sa lase balta totul si sa se intoarca in orasul natal, New York. Aici il regaseste pe prietenul sau  din copilarie, Oscar, interpretat de catre Jason Sudeikis cu care reia relatia de amicitie.
Intr-o zi, Gloria realizeaza ca este conectata cu o enorma creatura  Kaijū, un monstru care facea prapad in acel moment, la mii de kilometri distanta, intr-un oras Coreea de Sud. Colossal este mai mult decat un film cu monstri, fiind un fel de metafora despre dependenta, care transforma omul intr-un adevarat monstru.

FREE FIRE

Un film de actiune, marca Ben Wheatley (High Rise,Sightseers, Kill List), in care se trage din toate partile si nici nu mai conteaza cine deschide focul, sau care e miza, atunci cand vorbim de actori precum Brie Larson, Cillian Murphy, Michael Smiley, Armie Hammer, Sharlto Copley, Noah Taylor, Jack Reynor sau Sam Riley.

Filmul a fost aplaudat la o multime de festivaluri respectabile, fiind comparat cu capodopera Reservoir Dogs, a lui Tarantino. FREE FIRE are actiunea plasata in Chicago anilor 70 si ne face partasi la o tranzactie de arme dintr-un depozit parasit, care se transforma intr-o confruntare violenta din care "scapa cine poate"...

THE BELKO EXPERIMENT

The Belko Experiment, regizat de Greg McLean‘s (Wolf Creek) este o comedie neagra cu o premiza interesanta pusa in cuvinte de un scenarist pe masura: James Gunn (Guardians of the Galaxy).

Mai exact, un film despre cum viata banala de la birou se poate transforma intr-un adevarat cosmar. In cazul de fata, managerii unei multinationale din Columbia decid ca n-au nevoie de toti cei 80 de angajati, ci doar de 30. Asa ca decat sa-si bate capul cu analize de resurse umane, recurg la o metoda mult mai eficienta: cei 80 de oameni sunt inchisi intr-o cladire si obligati sa joace un joc de “ucide sau vei fi ucis”.

Voi ce film ati vrea sa vedeti in cinematografe?

Taguri: premiere 2017

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL