300: Rise of an Empire (trailer)

Daca nu ati apucat sa vedeti trailerul de la sequelul 300: Rise of an Empire, pregatiti-va pentru ceva deosebit.

 

300 este un film regizat de Zach Synder, care s-a bucurat de succes de box-office si care este inspirat dintr-o banda desenata Dark Comics, de Frank Miller, cel care e responsabil pentru comicuri precum Daredevil: Born Again, Batman: The Dark Knight Returns, Sin City.s.a

300: Rise of an Empire, care trebuia sa se numeasca initial "Battle of Artemisium", calca pe urmele primului si ne invita intr-o galerie impresionanta in care tablourile prind viata. Noutatea ar fi ca avem alt regizor, Naom Muro, si ca lipseste Gerard Butler.

Zach Synder a fost mult prea ocupat cu Man of Steel, dar asta nu inseamana ca nu s-a implicat in acest proiect, el fiind producator si co-scenarist.  Noua superproductie aduce in prim plan aventurile generalului grec Themistocle care spera sa uneasca Grecia si pregateste atacul ce va schimba soarta razboiului cu persii. Themistocle (Sullivan Stapleton) are dusmani temuti printre care Xerxes (Rodrigo Santoro), omul transformat in zeu si razbunatoarea Artemisia (Eva Green), singura femeie-comandant din flota persana.

Distributia este formata din actorii Sullivan Stapleton,  Lena Headey, Rodrigo Santoro, Eva Green, Andrei Claude, Jack O 'Connell si David Wenham.

300: Rise of an Empire va fi lansat in 3d si va avea premiera d-abia la anul pe 7 martie. Pana atunci sper sa apuc sa vad si primul film.

Si pentru ca tot vorbim de sequeluri, ati vazut cate ne asteapta anul acesta?


5 comentarii

  • Mi-a placut foarte mult primul film, dar nu stiu cat de bine va prinde continuarea mai ales ca lipseste din distributie Gerard Butler, actor care dupa opinia mea a fost de nota 10+ in 300.

  • Lipsesc bicepsii, pectoralii, abdominalii, fesierii s.a.m.d. lui Gerard Butler si mai ales lipseste privirea lui albastra ca Mediterana (e albastra ??? ca n-am vazut-o la fata niciodata) care m-a topit in 300. Ah !

  • wooohooooooo

  • This... was Sparta!!!!

  • 5. Octavian in 20.06.2013 /17:58

    300 va fi o franciza? laughing
    sau vom avea "doar" sequel, prequel, same. (ex.:300: the beginning, 300: the next generation, 300: the return, etc.)

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL