A Cure for Wellness - teaser international

Avem un nou teaser interesant pentru A Cure for Wellness, filmul care ne va da cosmare la anul.

A Cure for Wellness ne-a atras atentia inca de la primul trailer, ca sa nu mai vorbesc despre echipa, care ne-a facut sa-l punem direct pe lista de must-see. Pe regizorul Gore Verbinski il stiti probabil pentru niste filme precum Piratii din Caraibe, The Lone Ranger, Rango dar si THE RING, adapatarea americana a unuia dintre cele mai infricosatoare filme horror facute vreodata. Anul asta regizorul saluta iar acest gen cinematografic, pe nedrept subapreciat, printr-o productie dupa care sunt ceva sanse sa dormim cu lumina aprinsa.

A CURE FOR WELLNESS este un thriller psihologic cu accente horror, care ne spune povestea unui tanar ambitios, interpretat de  Dane DeHaan,  ce va ajunge pacientul unui ospiciu dupa ce porneste in cautarea sefului sau. Acesta a disparut dintr-un centru SPA, din Alpii elvetieni, unde seful sau urmeaza un tratament miraculos dar unde se pare ca se petrec lucruri tare dubioase.

Noul teaser nu spune prea multe, dar e foarte eficient:

Din distributie fac parte Dane DeHaan, Mia Goth, Jason Isascs, Celia Imre, Adrian Schiller, s.a. Cum vi se pare trailerul?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL