Actrite pe val: GAL GADOT

Pe Gal Gadot ai vazut-o de curand in Wonder Woman! Iata cateva detalii despre viata si cariera actritei care te vor face sa realizezi ca Gal este intr-adevar o super-femeie!

Pana de curand aproape o necunoscuta, actrita si-a facut rapid intrarea in lumea vedetelor, dovedind ca este mai mult decat un chip frumos, fiind in momentul de fata una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood, unde incepe sa iasa din ce in ce mai mult in evidenta.

Nascuta la Tel Aviv, Gal Gadot (32 ani) a obtinut tilul de Miss Israel si si-a reprezentat tara la concursul de frumusete Miss Universe, in 2004. La scurt timp, ea si-a inceput cariera actoriceasca, jucând rolul principal in serialul drama israelian „Bubot” („Dolls”).

In 2009, actrita a aparut in primul sau film american, dandu-i viata lui Gisele in „Fast and Furious 4”. Ea s-a intors in acelasi rol in „Furios si iute in viteza a 5-a” si „Furios si iute 6”, fiind ultima oara vazuta in „Furios si iute 7”.
In 2010, Gadot a aparut in filmul de actiune „Knight and Day”, alaturi de Tom Cruise si Cameron Diaz. in aceasta pelicula, actrita i-a dat viata lui Naomi, una din angajatele inamicului personajului jucat de Cruise. In acelasi an, ea a putut fi urmarita in comedia romantica „Date Night”, in care i-a dat viata Natanyei, iubita israeliana a lui Holbrooke, jucat de Mark Wahlberg.

Rolul care a ridicat-o la nivel de diva este, incontestabil Wonder Woman, cu care a debutat in 2016, in blockbuster-ul „Batman vs. Superman: Zorii dreptatii”. In luna noiembrie a acestui an, actrita isi va relua rolul in primul film „Justice League”.

Anul 2016 a fost un an bun pentru actrita, care a aparut in alte 3 filme:
- „Triple 9" o drama in regia lui John Hillcoat, despre un echipaj de politisti corupti care sunt santajati de mafia ruseasca si obligati sa puna la cale un jaf imposibil
-  „Criminal", filmul de actiune in regia lui Ariel Vromen, o pelicula despre un condamnat periculos care primeste abilitatile si amintirile unui agent CIA decedat, din distributia careia au mai facut parte Ryan Reynolds, Kevin Costner si Gary Oldman
- „Keeping Up with the Joneses", o comedie und apare alaturi de Jon Hamm, Isla Fisher si Zach Galifianakis.

Tu ai vazut-o in Wonder Woman, filmul care a spulberat box office-ul romanesc? Crezi ca i se potriveste rolul?

Taguri: GAL GADOT

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL