Brad Pitt, intr-o drama de razboi (primul trailer FURY)

In ultima vreme, Brad Pitt se arunca in tot felul de lupte din care, evindent, iese invingator. S-a luptat cu zombie in World war Z, cu rasistii in 12 years a slave iar anul asta arunca (iar) manusa nazistilor.

Brad Pitt s-a mai luptat cu nazistii si-n Inglourious Basterds sub indrumarea lui Tarantino, doar ca nu prea l-am putut lua in serios. De data asta este vorba de o drama de razboi in toata regula in care Brad este Wardaddy, un sergent american cu mare experienta in lupta care, impreuna cu echipajul sau de cinci oameni, conduce un tanc Sherman supranumit Fury si patrunde in spatele liniilor inamice pentru o misiune periculoasa impotriva Germaniei naziste.

Alaturi de el mai apar actori precum Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Pena, Jon Bernthal si fiul lui Clint Eastwood, Scott Eastwood iar regia a fost preluata de David Ayer (End of watch, Sabotage) care semneaza si scenariul.

Avem primul trailer:

si un material video in care regizorul si actorii ne povestesc cate ceva:

Speram sa fie mult mai bun decat The Monuments Men, care, cu toate ca a avut o distributie de zile mari, nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

 Fury va avea premiera d-abia pe 14 noimebrie.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL