Viggo Mortensen este Captain Fantastic

A aparut primul trailer al unui film adorabil! Noi l-am pus deja pe lista de must-see!

 

Captain Fantastic nu-i un film cu supereroi ci o drama emotionanta si spectaculoasa despre ce inseamna sa traiesti "altfel". Mai exact, protagonist este Ben, interpretat de Viggo Mortensen, un fel de hippiot idealist care traieste  izolat si in afara regulilor impuse de societate, undeva intr-o padure de langa oceanul Pacific. Aici, in acest paradis, este impreuna cu familia sa formata din nevasta plus 6 copii care au beneficiat de o educatie impecabila dar sunt total lipsiti de experienta vietii, asa cum o cunoastem noi. Totul se va schimba atunci cand sotia lui Ben moare iar el si copiii sunt nevoiti sa se intoarca inapoi la "civilizatie" unde vor avea de facut fata unor provocari fara precent.

Captain Fantastic, scris si regizat de Matt Ross, a avut premiera in cadrul festivalului Sundance si va fi proiectat luna viitoare in cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

Iata si trailerul:

In distributie mai apar Kathryn Hahn, Steve Zahn, George MacKay si Frank Langella.

Nu ne ramane decat sa speram ca filmul sa ajunga si prin cinematografele din Romania.

Un alt capitan care se pregateste sa ia cu asalt cinematografele din Romania este Captain America, despre care v-am povestit deja tot ce trebuie sa stiti, aici.


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL