Collateral Beauty: A doua sansa, un film cu o distributie de 5 stele

 Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley, Kate Winslet si Helen Mirren... de cand nu ai mai vazut atatia actori pretiosi intr-un singur film?

 

In regia lui David Frankel, laureat al premiului Oscar, filmul „Collateral Beauty: A doua sansa” se mandreste cu o distributie de cinci stele, din care fac parte Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley, Michael Peña, Naomie Harris, Jacob Latimore, precum si doua actrite premiate la Oscar: Kate Winslet si Helen Mirren.

Cand un prosper director comercial din New York este lovit de o tragedie ingrozitoare, decide sa-si rupa legaturile cu toata lumea. In timp ce prietenii sai devin din ce in ce mai ingrijorati pe masura ce incearca cu disperare sa reinnoade legaturile cu el, acesta cauta raspunsuri in univers, scriind scrisori Dragostei, Timpului si Mortii. Dar abia cand scrisorile sale vor starni neasteptate raspunsuri personale va intelege Howard cum aceste trei constante se impletesc pe parcursul unei vieti traite din plin si cum chiar si cea mai dureroasa pierdere poate dezvalui momente de frumusete, pline de inteles.
David Frankel („Eu si Marley”, „Diavolul se imbraca de la Prada”, „Dear Diary”) regizeaza pelicula al carei scenariu este scris de Allan Loeb („Wall Street: Banii sunt facuti sa circule”, „21: Sansa vietii lui”).

O versiune speciala a noii melodii „Let’s Hurt Tonight”, cantata de OneRepublic, trupa nominalizata la premiile Grammy si castigatoare a discului de platina, ruleaza odata cu genericul final al peliculei.

"Collateral Beauty: a doua sansa", din 6 ianuarie in cinematografele din toata tara.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL