Cornel Ilie este un trol in CRAIASA ZAPEZII 2

Cu o cariera muzicala de aproape 20 de ani, solistul trupei Vunk Cornel Ilie ajunge in premiera pe marile ecrane din tara, din 1 ianuarie, ca voce a personajului Arrog, un trol trufas cu statut de erou in animatia „Craiasa Zapezii 2”.

Dupa ce a devenit tata in urma cu putin timp, Cornel a considerat ca proiectul animat a venit in cel mai potrivit moment.

„Acum 2 ani am mai primit o propunere sa pun voce pe un personaj de animatie, unde ar fi trebuit sa si cant. Nu s-a intamplat, nu s-a potrivit! Dar acum, propunerea mi s-a parut un semn foarte bun, pentru ca a venit la 2-3 zile dupa ce am devenit tatic. M-am gandit ca poate fi o amintire frumoasa, pe care sa o las fetitei mele.”, relateaza artistul.

Cat despre implicarea lui in procesul de dublaj, Cornel recunoaste amuzat: „Cumva sunt si eu, cum e personjul meu, un fel de intrus in toata povestea. Ma simt ca un trol care a venit intr-o alta lume si incerc sa ma fac placut si sa fiu bine primit. Bineinteles, fara sa fur nimic din vraja celorlalti. Stiu ca personajul meu se numeste Arrog. Este foarte urat, dar e urat in sensul acela in care, intr-o animatie, e simpatic prin asta. Cumva imi pare bine ca nu e un personaj tocmai pozitiv, pentru ca cele pozitive sunt plictisitoare. Pana la urma toata lumea ii place pe aia mai rai.”

Arrog vine dintr-o linie de troli extrem de respectati. El poate vorbi la nesfarsit despre faptele eroice ale bunicului sau. Cu toate acestea, el nu a facut nicio asemenea fapta si sper sa poata demonstra candva ca le merita pe printesa si coroana. A crescut intr-o familie bogata, ceea ce a facut din el un trol arogant si un pic narcisist. Dar, cand nu mai este in centrul atentiei, Arrog nu mai pozeaza si devine strict, dar si foarte nobil. Avand in vedere schimbarile cu care se confrunta, Arrog isi da seama ca familia nobila, obarsia nu conteaza si ca el nu e cu nimic diferit de un trol oarecare.
Dupa ce au reusit sa opreasca planurile malefice ale Craiesei Zapezii, trolii au inceput sa se bucure de libertate fara limite. De cand a fost aliatul principal in marea victorie, trolul Orm a devenit eroul tuturor. Totusi, statutul de ajutor nu il multumeste, de aceea entuziastul personaj incepe sa imprastie povesti de-a dreptul ridicole, conform carora el este adevaratul erou. De unul singur a invins-o pe Craiasa si acum urmeaza sa ia in casatorie o frumoasa printesa si sa mosteneasca o avere uriasa!

Cornel Ilie, Ellie White, Oana Roman, dar si alte voci talentate dubleaza in limba romana continuarea celei mai captivante aventuri 3D a iernii „Craiasa Zapezii 2”, din 1 ianuarie pe marile ecrane din tara. Animatia este distribuita de Freeman Entertainment.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL