David Duchovny e Goat Man in GOATS (trailer)

Ca orice actor care se respecta, David Duchonvy are o personalitate cameleonica si isi intra perfect in pielea oricarui personaj. A jucat intr-o multime de filme, dar doar cateva i-au marcat cariera intr-un mod aparte. Dupa ce a fost multa vreme urmarit de imaginea de "Agent MULDER" a facut o schimbare care i-a atras o noua imagine, de macho-man, in serialul CALIFORNICATION.

In filmul GOATS insa, barbatul stilat si fermecator care apare des in topul celor mai frumosi masculi, este de nerecunoscut!

Este vorba de un film in regia debutantului Christopher Neil, adaptat dupa un best-seller de Mark Jude Poirier care urmareste aventurile lui Ellis, un tanar de 15 ani care in ciuda varstei fragede, este cel mai matur membru al familiei. El locuieste impreuna cu mama sa, o hippioata care isi ocupa timpul cu tot felul de tehnici spirituale de tip new age, interpretata de Vera Farmiga. Alaturi de ei este si GOAT MAN, un om ciudat care s-a ocupat de cresterea lui Ellis. Ellis se muta la oras unde se pregateste sa mearga la scoala si descopera pentru prima data ce insemana normalitatea:  isi reintalneste tatal biologic (Ty Burrell) care are o noua familie, si se indragosteste de o fata de varsta lui.

Sa vedem si trailerul:

Pe scurt: un film independent despre maturizare, responsabilitati si familie cu o distributie destul de interesanta: Graham Phillip, David Duchovny, Vera Farmiga, Keri Russell, Ty Burell, Justin Kirk si Dakota Johnson.

GOATS a fost prezentat in cadrul Festivalului de Film de la Sundance si va avea premiera pe 10 august. Poate intr-o buna zi, ajunge si pe la noi.

Daca v-a placut tragi-comedia The Kids are all right, sunt sanse sa va placa si acesta, deoarece are aceeasi producatori si cam acelasi vibe.


1 comentariu

  • Cred ca asta este unul dintre cele mai proaste trailere pe care le-am vazut... Face filmul sa para foarte plicticos desi ideea mi se pare buna. Oricum am sa ii dau o sansa si am sa il vad cand/daca va aparea...

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL