Reese Witherspoon si Colin Firth in "DEVIL'S KNOT"

A aparut primul trailer al filmului Devil's knot, regizat de cineastul Atom Egoyan.

 

Nu va lasati inselati de titlu, nu este vorba de un film horror, ci de o drama inspirata dintr-un caz real. Mai exact, filmul are ca punct de pornire cartea “Devil’s Knot: The True Story of the West Memphis Three” scrisa de Mara Leveritt care ne spune povestea a trei adolescenti din West Memphis care au executat 18 ani de inchisoare fara sa fie vinovati, fiind acuzati de asasinarea a trei baieti cu varsta de 8 ani. Cei trei au fost suspectati ca faceau parte dintr-o secta satanica.

Filmul se concetreaza pe Pamela Hobbs (Reese Witherspoon) mama unuia dintre cei trei copii ucisi, care va face tot ce-i sta in putere pentru a vedea vinovatii dupa gratii. Colin Firth este detectivul Ron Lax, singurul care crede in nevinovatia celor trei adolescenti si care isi dedica titmpul si energia pentru a ii elibera.

Un caz cutremurator, dupa care s-au facut si cateva documentare, care arunca o lumina proasta asupra sistemului judiciar american.

Sa vedem primul trailer:

Filmul este regizat de Atom Egoyan (The sweet Hereafter, Chloe, Exotica, Where the truth lies) iar distributia contine nume mari precum Colin Firth, Reese Witherspoon, Alessandro Nivola, Mireille Enos, Elias Koteas, Stephen Moyer, Amy Ryan si Dane DeHaan.

Tot despre copii rapiti este vorba si-n Prisoners, unul dintre cele mai reusite thrillere ale acestui an. L-ati vazut?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL