Do you speak Cinema? Cinema-Edu pregateste un concurs de zile mari

Esti liceean? Cinema-Edu te invita sa vizionezi filme si sa castigi premii. Participa  la concursul „ Do you speak cinema?”, arata ca esti original si creativ si ai sansa sa iti alegi chiar tu ce vrei sa castigi.

Cinema-Edu  este cel mai extins proiect gratuit de educatie cinematografica si sociala din tara. Pana la sfarsitul lunii mai, liceenii au ocazia sa vizioneze saptamanal filmele Cinema-Edu. Pentru a intra in concursul „ Do you speak Cinema?” trebuie doar sa arati ca iti plac filmele din cadrul editiei a IV-a din 2014 la care ai participat impreuna cu  colegii ( Io e te/Eu si tu, El bola/Bila, Arrugas/Riduri, Incendies/Incendii, Starbuck, O lacrima de fata, Matei, copil miner, Les quatre cents coups/Cele 400 de lovituri, Les Parapluies de Cherbourg/Umbrelele din Cherbourg, La Fille du 14 juillet/Fata pe care am cunoscut-o pe 14 iulie, Le Jour des corneilles/Ziua ciorilor). Pentru a vedea programul filmelor intra aici.
Do you speak Cinema?
Conceptul concursului este unul simplu. Trebuie sa arati ca stapanesti limbajul cinematografic. Fie ca iti place sa scrii, fie ca esti talentat la desen sau esti pasionat de fotografie, acesta este concursul potrivit pentru tine.
Trimite un text( maxim 500 de cuvinte) sau o fotografie/desen (insotite de o scurta descriere) despre unul din filmele din lista de mai sus, care te-a inspirat cel mai mult.  Trimite materialul pe adresa concurs.cinemaedu@gmail.com.  Acesta o sa apara pe pagina de facebook Cinema-Edu (www.facebook.com/cinema.edu.ro) in albumul Concurs „ Do you speak Cinema?”. Cel care are cel mai popular material si strange cele mai multe like-uri va putea sa isi aleaga premiul dorit. Restul premiilor vor fi acordate prin tragere la sorti.
Perioada de desfasurare: 24 martie- 20 mai
Vizioneaza filme, participa si poti castiga o multime de premii interesante. Detalii despre premii dar si regulamentrul de inscriere se afla pe site-ul www.cinema-edu.ro
Cinema-Edu se defasoara in Bucuresti, Toplița, Corabia, Timișoara, Caracal, Moinești, Moreni, Targoviște, Slobozia, Ardud, Rasnov si Slatina. Asadar daca locuiesti intr-una din aceste localitati, nu mai sta pe ganduri si inscrie-te!

Iti uram vizionare placuta si mult succes! Gaseste-ti inspiratia si raspunde la intrebarea „ Do you speak Cinema?” prin cuvinte sau imagini! 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL