Ei sunt supereroii anului 2017:

Ei vor salva lumea lumea de la dezastru in 2017:


Anul acesta peisajul cinematografic se imbogateste cu 7 filme cu supereroi! Iata care sunt acestea:

LOGAN
Hugh Jackman il portretizeaza, din nou, pe Wolverine si isi ascute ghearele in cel de-al 3-lea film ce il are ca protagonist. LOGAN, in regia lui James Mangold, ne prezinta un Wolverine ceva mai imbatranit, iar abilitatile lui nu mai sunt ce-au fost odata. Apar transformari interioare, iar rata incetinita de vindecare, deci… provocare e maxima!


POWER RANGERS
Noul live-action Power Rangers, bazat pe un serial de succes ce a rulat in anii ’90, urmareste destinul a 5 elevi de liceu normali care se transforma in supereroi atunci cand o forta extraterestra ameninta sa distruga lumea.

De data asta Power Rangers, adica Dacre Montgomery (Red Ranger), RJ Cyler (Blue Ranger), Ludi Lin (Black Ranger), Naomi Scott (Pink Ranger) si Becky G (Yellow Ranger) au un inamic pe masura. Este vorba de RITA REPULSA, interpretata de Elizabeth Banks iar Bryan Cranston il interpreteaza pe maretul Zordon.


JUSTICE LEAGUE
Cei mai tari supereroi din benzile desenate isi dau mana pentru a salva omenirea de la catastrofe dezastruoase. Batman (Ben Affleck) si Wonder Woman (Gal Gadot) ii recruteaza pe Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller), Cyborg (Ray Fisher) pentru o lupta epica. Ei trebuie sa uite de orgolii si sa colaboreze intr-o lupta decisiva impotriva unor dusmani deosebit de periculosi.

Guardians of the Galaxy 2
Gasca din Guardians of the Galaxy, Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (Bradley Cooper) si Baby Groot (Vin Diesel) isi continua aventurile intr-un sequel asteptat cu nerabdare de catre toti fanii. Li se alatura Mantis (Calugarita), interpretata de Pom Klementieff, dar si Nebula (Karen Gillian), candva, personaj negativ.


Wonder Woman
Filmul ce o are ca protagonista pe supereroina DC este regizat  de Patty Jenkins (Monster), prima femeie-regizor care se ocupa de un blockbuster Warner Bros si DC Comics. In costumul lui Wonder Woman intra actrita Gal Gadot (Fast and Furious) iar alaturi de ea mai apare si Chris Pine, in rolul lui Trevor, un ofiter al serviciilor secrete, care are o relatie cu supereroina.


Spider-man: Homecoming
In noul Spider-man, actorul Tom Holland preia rolul lui Peter Parker, interpretat anterior de Andrew Garfield. Actiunea se va concentra pe anii de liceu ai supereroului, imediat dupa interactiunea cu The Avengers. Acesta se intoarce acasa la matusa lui, interpretata de Marisa Tomei, si incearca sa-si reia viata normala de student. Pana cand, un nou dusman periculos, Vulture (Michael Keaton), ameninta siguranta planetei.

Thor Ragnarok
Chris Hemsworth intra iar in costumul maretului Thor, intr-o poveste ce are loc imediat dupa The Avengers: Age of Ultron, cand Thor se recupereaza dupa lupta cu Ultron, robotul ce vrea sa distruga umanitatea. De data asta, Thor va avea nevoie de ajutorul lui Loki (Tom Hiddlestone) pentru a infrunta pericolul ce ameninta planeta Asgard. In distributie mai apar Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett, Idris Elba, Anthony Hopkins, Karl Urban, Sam Neil, Jeff Goldblum, s.a. Asteptam cu nerabdare si un trailer.

Care vi se pare cel mai tare film cu supereroi al anului?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL