Filme cu si despre dans

Fiindca tot vorbeam zilele trecute de partea a doua a filmului "Step up", m-am gandit sa fac o lista cu cele mai bune filme de dans din toate timpurile pe care le-am vazut. Ordinea este cronologica! Va invit sa completati si voi lista, fiindca sunt sigura ca mai sunt si altele foarte bune (sau mai apar pe parcurs, acest articol este scris in octombrie 2007).

Ah, iar pe langa toate scenele de dans din aceste filme, mai sunt de apreciat si soundtrackurile, majoritatea avand niste melodii geniale ;)

Cele mai tari filme cu / despre dans:

1) Beat Street (1984) (cred ca e primul film cu streetdance...)

2) Dirty Dancing (1987) (hai ca pe asta toata lumea il stie... si mai are si partea a doua, "Havana Nights", care e si aia ok)

3) Save the last dance (2001) (must-see :) inclusiv a doua parte)

4) Honey (2003) (cu Jessica Alba :x multe tzoale misto in acest film, dar parca prea putin dans si prea mult accent pe poveste)

5) You got served (2004) (favoritul meu, cu Omarion - B2K, si fratele sau, Marques Houston, in rolurile principale)

6) Step up (2006) (combinatie de streetdance cu... balet :D also a must-see)

7) Stomp the yard (2007) (Megan Good, Ne-Yo, Chris Brown...)


107 comentarii

 • l-am vizionat...actorul principal in acest film Kenny Wormald(tommy) a aparut shi in acest videoclip pe post de dansator...http://www.youtube.com/watch?v=kE7tfExKRhQ&feature=related
  vizionare placuta!

 • Ador filmele astea..mai ales Step up 1 shi 2

 • Corina,incearca shi filmele descrise in comentariile precedente...Enjoy!

 • ador filmele mas uita la ele non-stop dar mai vreau si altele

 • mie cel mai mult mi-a placut you got served sunt adevarate dansuri de strada in acest film.Dupa acesta imi mai plac urmatoarele filme: step up I,II,IIID ,stomp the yard I,II ,how she move , honey ,save the last dance .street dance...puteti sa le vizionati mi-se par cele mai frumoase filme si pe deasupra nu sunt din anii '80 tongue.

 • 106. Pisicutsssa in 14.04.2011 /00:29

  no s s mai faca nici un fel mai bun k YOU GOT SERVED , alea st adevratel dansuri winking

 • abajaiu filme cu dansuri..shi in plus sunt shi eu dansatoare foarte buna..mai ales imi plac dansuri pe strada..SUPER HIT!!!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL