Filmele cu supereroi ale anului 2014

Anul trecut s-au luptat pentru suprematie o multime de supereroi indragiti printre care Superman, Iron Man, Wolverine, Thor, Kick Ass s.a

 

Pentru 2014, lista nu e chiar atat de bogata, dar avem cel putin 4 super-filme cu supereroi care presimt ca nu vor trece neobservate. Doar vorbim de:

The Amazing Spider-man 2
In 2014, Peter Parker (Andrew Garfield) se simte bine in pielea lui Spider-man - se joaca de-a supereroul, face acrobatii umitoare, are o prietena pe care o iubeste (da, reia relatia cu Gwen) doar ca toate astea vin cu un pret, el fiind singurul care poate salva lumea.
Iar de data asta are de-a face un cel mai periculos antagonist al sau - Electro, interpretat de Jamie Fox dar si Rhino (Paul Giamati) sau Green Goblin. In peisaj isi face aparitia si prietenul sau din copilarie, Harry Osbourne (Dane De Haan), iar Peter isi da seama ca toate relele au legatura cu compania OS Corp si cu trecutul misterios al familiei sale. De regie se ocupa tot Marc Webb iar actorii sunt Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Chris Cooper, Felicity Jones, B.J. Novak, Colm Feore si Sally Field.

X-men: days of Future Past
Bryan Singer sta la carma celui mai nou film care este sequel si prequel in acelasi timp, in care personajele X-Men se pregatesc sa faca echipa cu versiunile lor tinere din X-Men: First Class, intr-o batalie epica in care spera sa schimbe trecutul pentru a salva viitorul. Wolverine este trimis in trecut pentru a schimba un eveniment istoric important ce ar putea avea un impact global pentru oameni si mutanti. El este trimis de catre Kitty Pride (Ellen Page) in anul 1973 unde trebuie sa-i ajute Professor X (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) si pe restul echipei  X-Men: First Class sa opreasca invazia unor roboti gigantici programati sa extermine mutantii.


Captain America: The Winter Soldier
Captain America, filmul inspirat din benzile desenate marca Marvel Comics, revine cu o distributie de zile mari: Chris Evans, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Cobie Smulders, Georges St-Pierre, Frank Grillo, Hayley Atwell, Toby Jones, Emily VanCamp, Maximiliano Hernández, Robert Redford si Samuel L. Jackson. Eroul povestii este soldat din cel de-al doilea razboi mondial care dupa ce se ofera voluntar pentru un proiect secret, se pomeneste transformat in Captain America, un super erou care isi dedica intreaga forta si energie pentru apararea idealurilor americane. Seqeulul are loc dupa evenimentele din The Avengers, cand Steve Rogers, aka Captain America (Chris Evans) incerca sa traiasca linistit in Washington si sa se adapteze la lumea moderna. Doar ca atunci cand un dusman pune in pericol pacea mondiala, Captain America isi uneste fortele cu Black Widow (Scarlett Johansson) si incearca sa-i vina de hac. Mai ales ca dusmanul este o cunostinta veche, mai exact fostul sau prieten, Bucky, cazut la datorie in prima parte si readus la viata in a doua..


Guardians of the galaxy

Noul film inspirat din benzile desenate Marvel a resuit sa stranga o distributie impresionanta: Bradley Cooper, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, Benicio del Toro, John C. Reilly, Glenn Close.
Regizorul James Gunn ne poarta in viitor, tocmai in secolul 31, cand galaxia are nevoie de un grup de supereroi capabil sa tina piept atacurile unor creaturi malefice. Star-Lord, liderul grupului, si Drax the Destroyer, Groot, Gamora si Rocket Raccoon se confrunta cu pericole iesite din comun, avand de infruntat nu doar inamicii ci si propriile experiente din trecut, care ar putea sa-i dezbine în goana lor pentru salvarea galaxiei. Distributia "suna" bine: Bradley Cooper, Benicio del Torro, Glen Close Dave Bautista, Zoe Saldana, Enzo Cilenti, Chris Pratt s.a

Care e cel mai asteptat film cu supereroi de anul asta? Pe cei de anul trecut i-ati vazut?
 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL