Godzilla ia cu asalt cinematografele

Cel mai cunoscut monstru din lume se intoarce în filmul de actiune Godzilla 3D, o productie Warner Bros Pictures si Legendary Pictures care are premiera în cinematografele din tara pe 16 mai.

 

Vizionarul regizor Gareth Edwards prezinta o poveste impresionanta despre curaj si armistitiu in fata fortei coplesitoare a naturii, în care Godzilla restituie echilibrul în timp ce omenirea este neputincioasa.

Distributia filmului a adunat unii dintre cei mai buni actori ai momentului: Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass), Ken Watanabe nominalizat la Oscar (Ultimul Samurai, Începutul), Elizabeth Olsen (Martha Marcy May Marlene), laureata premiului Oscar Juliette Binoche (Pacientul englez, Cosmopolis), împreuna cu Sally Hawkins (Blue Jasmine), actorul nominalizat la Oscar David Strathairn (Noapte buna si noroc!) si Bryan Cranston (Argo, Breaking Bad), câstigator al premiilor Emmy si Globul de Aur.

Edwards a regizat Godzilla 3D dupa scenariul scris de Max Borenstein, bazat pe conceptul lui David Callaham despre personajul Godzilla, creat si detinut de Toho Co. Ltd. Producatorii filmului sunt Thomas Tull, Jon Jashni, Mary Parent si Brian Rogers, iar Patricia Whitcher, Alex Garcia si Yoshimitsu Banno si Kenj Okuhira au fost producatorii executivi.

Echipa din culisele actiunii este formata din directorul de imagine nominalizat la Oscar Seamus McGarvey (Anna Karenina); scenograful Owen Paterson (trilogia Matrix); monteurul Bob Ducsay (Looper: Asasin în viitor); designerul de costume nominalizat la Oscar Sharen Davis (Dreamgirls, Django dezlantuit); si supervizorul de efecte vizuale laureat al premiului Oscar Jim Rygiel (trilogia Stapânul inelelor). Allen Maris a lucrat la film ca producator de efecte vizuale, iar Dave Jordan ca supervizor muzical. Coloana sonora a fost semnata de compozitorul nominalizat la Oscar Alexandre Desplat (Argo).

Esti pregatit pentru marea aventura? Alte premiere de neratat in luna mai gasiti aici.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL