Joaquin Phoenix in Inherent Vice

INHERENT VICE este un film care mi-a trezit curiozitatea si care d-abia astept sa ajunga si pe la noi prin cinematografe.

INHERENT VICE ne da o multime de motive sa-l punem pe lista de must-see: regizorul - Paul Thomas Anderson (There will be blood, Magnolia, The Master), actorul principal - Joaquin Phoenix, si subiectul: filmul ne spune povestea detectivului particular Doc Sportello (Joaquin Phoenix), care este convins de fosta iubita (Katherine Waterston) sa porneasca in cautarea actualului ei iubit, mogulul imobiliar Mickey Wolfmann (Eric Roberts). Aceasta misiune este o adevarata pacoste pentru detectiv aruncandu-l intr-un imprevizibil sir de evenimente care-i ameninta viata la fiecare pas.

Daca esti pasionat de literatura atunci probabil ca ai un motiv in plus sa-l pui pe lista. Filmul este ecranizarea unui roman de Thomas Pynchon.

In distributie apar o multime de nume mari precum Josh Brolin, Owen Wilson, Reese Witherspoon, Benicio Del Toro, Martin Short, Sasha Pieterse, Joanna Newsom.

Iata si doua trailere, unul mai psihedelic decat celalalt:

Trailer Inherent Vice

 Trailer Inherent Vice 2

In Romania, Inherent Vice va avea premiera pe 20 februarie. Unii ar spune ca are sanse sa fie nominalizat la Oscar.  Sunteti curiosi sa-l vedeti?

Pana atunci nu ratati premierele acestei luni, care contin o multime de filme bune.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL