King Arthur: Legenda Sabiei ia cu asalt cinematografele din Romania

Cu acelasi inconfundabil stil dinamic, talentatul regizor Guy Ritchie aduce din 19 mai pe marile ecrane aventura epica „King Arthur: Legenda Sabiei”. Lui Charlie Hunnam ii revine rolul principal si misiunea de a prezenta legenda sabiei Excalibur si traiectoria lui Arthur de la copilaria de pe strazi, pâna la ocuparea tronului.


Dupa ce tatal lui Arthur a fost asasinat, unchiul sau (Jude Law) este cel care va prelua conducerea regatului Camelot. Alungat din castel si mult prea mic sa-si mai aminteasca originile, Arthur ajunge sa creasca departe de imparatie, pe aleile intunecate ale orasului Londinium. insa in momentul in care acesta reuseste sa scoata sabia din stânca, viata lui se schimba radical si este fortat sa-si accepte destinul si sa revendice coroana, indiferent ca ii place sau nu.

Toata lumea cunoaste fabuloasa legenda a lui Arthur... sau cel putin crede ca o cunoaste. Dar in mâinile regizorului Guy Ritchie, povestea capata un aer mai modern si mai curajos, astfel incat Arthur nu e rege inca, ci doar un bandit, un erou foarte sceptic, obligat sa-si descopere adevaratul destin in timp ce lupta impotriva monarhiei pe care este menit sa o conduca.
Pe langa Hunnam (serialul FX „Sons of Anarchy”) si Law, nominalizat la premiile Oscar, din distributie mai fac parte si Astrid Bergès-Frisbey, Djimon Hounsou, nominalizat la premiile Oscar, Aiden Gillen si Eric Bana.
Guy Ritchie a regizat filmul dupa un scenariu scris de Joby Harold, Guy Ritchie si Lionel Wigram,  pe baza unei povesti de David Dobkin si Joby Harold. Pelicula este produsa de Akiva Goldsman, laureat al premiilor Oscar („O minte sclipitoare”), Joby Harold, Tory Tunnell, Steve Clark-Hall, Guy Ritchie si Lionel Wigram. David Dobkin si Bruce Berman sunt producatorii executivi.

Din echipa creativa condusa de Ritchie fac parte directorul de imagine John Mathieson, nominalizat de doua ori la premiile Oscar („Gladiatorul”, „Fantoma de la Opera”), scenografa Gemma Jackson, nominalizata la premiile Oscar, editorul de imagine James Herbert, designerul de costume Annie Symons si supervizorul efectelor vizuale Nick Davis, nominalizat la premiile Oscar („Cavalerul negru”).


Warner Bros. Pictures, in asociere cu Village Roadshow Pictures, prezinta „King Arthur: Legenda Sabiei”, o productie mult anticipata care ii are in rolurile principale pe Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Jude Law si Eric Bana.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL