La multi ani, James McAvoy!

Talentatul actor James Mc Avoy implineste astazi 38 de ani! Ii uram "La multi ani" si la cat mai multe filme bune!

 

Pe James McAvoy l-ati remarcat probabil in X-Men, unde il interpreteaza pe Professor Charles Xavier. Filmografia acestui actor scotian versatil este cu adevarat impresionanta si contine o multime de titluri de referinta. Va recomandam Atonement/Remuscare, unde face un rol ce i-a adus nominalizari la BAFTA si GOLDEN GLOBES, dar si Wanted, Trance, Welcome to the Punch, Frankenstein sau Filth, unde face un rol de exceptie.

Anul acesta il poti vedea in doua productii speciale:

In SPLIT, regizat de M.Night Shyamalan, James joaca rolul unui personaj cu personalitati multiple, 23 mai exact, toate tinute sub control de catre psihologul sau. Doar ca mai exista inca una, mult mai intunecata, gata sa iasa la iveala, in special dupa ce rapeste 3 adolescente si se joaca cu ele de-a soarecele si pisica.

In Atomic Blonde, ii da replica lui Charlize Theron intr-un film de actiune inspirat dupa o banda desenata de Anthony Johnson si Sam Har, ce poarta titlul The Coldest City. Actiunea are loc in Berlin, in timpul Razboiului Rece si ne prezinta aventurile unui spion MI6 (Charlize) care investigheaza moartea unui coleg si care vrea sa recupereze un dosar pretios in care sunt listati toti agentii dubli.

Alti actori care isi serbeaza ziua astazi sunt Tony Danza (63) si Andie MacDowell (55).

Taguri: James McAvoy

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL