Postere noi The Secret Life of Walter Mitty

Au aparut patru postere noi pentru cel mai recent film regizat de Ben Stiller.

 

Oare de ce mai toti actori care se apuca de regie se distribuie totodata in rolul principal al filmului pe care-l regizeaza? Nici Ben Stiller nu se abate de la regula asa ca sa nu va mire ca in noul film pe care-l regizeaza este totodata si protagonistul.

Sursa de inspiratie pentru The Secret Life of Walter Mitty nu a fost doar nuvela lui James Thurber, scrisa in anul 1939, ci si filmul din 1947, regizat de Norman Z. McLeod.

Ben Stiller  nu se afla la prima incercare regizorala ci mai mult ca sigur ca i-ati vazut si celelalte filme: Zoolander, Tropic Thunder, The Cable guy sau Reality Bites.

Pentru ca este un film in care imaginatia joaca un rol important, posterele, destul de simple de altfel, apeleaza si ele la imaginatia noastra si ni-l arata pe Ben Stiller in apa, aer, in varf de munte sau pe luna..

Filmul urmareste povestea lui Walter Mitty (Ben Stiller) un om timid cu o viata banala care lucreaza la o revista de fotografie si care viseaza cu ochii deschisi la colega sa de care e indragostit si la calatorii pline de aventuri. Intr-o zi descopera ca ii lipseste negativul unei poze si porneste in aventura vietii sale.

Revedem si trailerul?

Alaturi de Ben Stiller mai apar actori precum Kristen Wiig, Sean Penn, Adam Scott, Shirley MacLaine, Patton Oswalt si Kathryn Hahn.

Voi in ce ipostaza in preferati pe Ben Stiller - de regizor sau actor? Alti actori care s-au apucat de regie gasiti aici.


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL