Care e filmul saptamanii?

Saptamana asta avem o singura premiera care va atrage insa o multime de oameni in cinematografe! Daca aveti chef de un film de actiune atunci nu ratati intalnirea cu LUCY, cea mai tare (super)eroina a verii!

Ce s-ar intampla daca ne-am folosi creierul la capacitate maxima? Am deveni supraoameni?

Incepand cu NIKITA  si LEON, si pana la AL CINCILEA ELEMENT, scenaristul si regizorul Luc Besson a creat unele din cele mai dure si mai memorabile eroine de acțiune din istoria cinematografului. Acum, Besson ne-o prezinta pe Scarlett Johansson in LUCY, un thriller de actiune despre o femeie care e prinsa accidental intr-o afacere periculoasa care se intoarce impotriva celor care au rapit-o si care o transforma intr-o masinarie de lupta nemiloasa, evoluata dincolo de puterea de ințelegere omeneasca.

Lucy este o studenta care traieste in Taiwan si care e pacalita de iubitul ei sa livreze o servieta unui om de afaceri. Dar, inainte ca ea sa inteleaga in ce a intrat, e luata ostatica niste interlopi periculosi care ii introduc in stomac un pachet plin cu o substanta periculoasa pe care trebuie sa-l transporte intr-o locatie anume. Pachetul se sparge si substanta e eliberata accidental in organismul lui Lucy, si, din acel moment, capacitatea ei cerebrala incepe sa inainteze spre cote ininmaginabile. Pe masura ce Lucy incearca sa inteleaga schimbarile incredibile prin care trece, ea incepe sa simta totul in jurul ei: spatiul, aerul, vibratiile, oamenii, chiar si gravitatia, si sa dezvolte abilitati supraomenesti precum telepatia, telechinezia, cunoastere profunda si preluarea controlului asupra materiei.
Lucy porneste intr-o calatorie inspre celalalt capat al lumii ca sa-i ceara ajutorul profesorului Samuel Norman (Morgan Freeman), care, prin cercetarile sale de zeci de ani asupra potentialului creierului uman, putea fi singura persoana care ar sti ce o asteapta pe Lucy. Ce se intampla mai departe, veti vedea doar daca vizionati filmul:)

Trailer Lucy

Alaturi de Scarlett Johansson mai apar actorii Morgan Freeman, Analeigh Tipton, Min-sik Choi (Oldboy), Mason Lee, Johan Philip Asbæk, Amr Waked si Frédéric Chau.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL