Primul poster al celui mai nou film Woody Allen

Neobositul Woody Allen ne pregateste o noua comedie romantica in stilul sau inconfundabil, continuand astfel traditia inceputa prin anii '70, de a scoate un film pe an.

 

Filmul se numeste Blue Jasmine iar actiunea nu se mai petrece in Europa ci in New York si o are ca protagonista pe superba si talentata actrita Cate Blanchett. Nu avem prea multe detalii despre povestea din acest film, stim doar ca este "stagiul final al unei crize acute din viata unei casnice la moda din New York". Mai mult ca sigur ca nu lipsesc din program complicatiile sentimentale, personajele haioase dar enervant de nevrotice si situatiile imprevizibile.

Mai stim distributia - Cate Blanchett, Sally Hawkins, Alec Baldwin, Bobby Cannavale, Louis C.K., Andrew Dice Clay, Peter Sarsgaard si Michael Stuhlbar si data de lansare din Romania- 30 august.

Asteptam cu nerabdare si-un trailer sau macar un sinopsis oficial.

In viitorul apropiat o vom vedea pe Cate Blanchett intr-o multime de filme: doua productii noi semnate de Terrence Malick, in The Hobbit: The Desolation of Smaug, in drama The Monuments Man, regizata de George Clooney si intr-o adaptare a basmului Cenusareasa, unde va juca un rol negativ.

Cat despre Woody Allen, s-a apucat deja de lucru la viitorul sau film, deocamdata neintitulat.

Care din ultimele sale filme e favoritul vostru? To Rome with love, Midnight in Paris, You will meet a tall dark stranger sau Whatever works?

 


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL