Primul poster Fifty Shades of Grey

Una dintre cele mai "hot" productii din ultima vreme, Fifty Shades of Grey si-a mutat data de premiera (15 februarie 2015) dar ne ademeneste cu un prim poster.

 

Este vorba de ecranizarea celebrului roman erotic Fifty Shades of Grey, de E.L.James.

Probabil ca stiti deja cine sunt protagonistii: Jamie Dornan si Dakota Johnson vor intra in pielea personajelor Christian Grey si Anastasia Steele iar de curand au fost anuntate si alte nume care s-au alaturat distributiei: Marcia Gay Harden si cantareata Rita Ora.

Asa arata primul poster al unuia dintre cele mai asteptate filme ale anului 2015:

De regia ecranizarii se ocupa regizoarea Sam Taylor-Johnson(46), sotia lui Aaron Taylor-Johnson (23) iar premiera filmului a fost amanata cu inca un an, urmand sa intre pe ecrane in 2015, de Valentine's Day.
Filmul se axeaza pe relatia plina de erotism dintre o studenta si un om de afaceri misterios, relatie ce implica practicarea sado-masochismului si a altor jocuri de dominare. Vor fi multe scene hot, fara perdea, iar cele care au citit romanul stiu cu siguranta la ce ma refer.

Si pentru ca tot suntem la subiectul "postere" ati vazut care au fost cele mai tari dar si cele mai neinspirate postere ale anului 2013?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL