Primul trailer al comediei romanesti MINTE-MA FRUMOS IN CENTRUL VECHI

Promovat drept "cea mai tare comedie romaneasca a anului" filmul “Minte-ma frumos în Centrul Vechi”, se lanseaza în cinematografe pe 1 aprilie. Iata primul trailer:

Regizat de Iura Luncasu, filmul reuneste nume tinere ale scenei teatrului romanesc: Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Antoaneta Zaharia, Marius Damian, Alexandru Unguru, Aida Economu, Sorin Miron, Diana Roman, dar si nume cunoscute si apreciate din lumea filmului: Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea şi George Pişteranu. Alaturi de ei apar si vedete tv, precum Viorel Lis, Codin Maticiuc şi Virgil Ianţu.

“O comedie de situatie, cu actori buni, nu are cum sa genereze o poveste neinteresanta. Mi-am dorit mult sa fac genul de povesti care sa fie si pentru public, nu doar pentru noi. Am decis acum multi ani sa fac ceva pentru public, iar astazi vreau sa fac filme pentru public, mie îmi place mult comedia. Îmi propun sa nu chem degeaba oamenii la cinema, nu vreau ca ei sa plece de acolo dezamagiti. Vreau ca oamenii sa râda si sa uite de probleme.”, spune Iura Luncasu.

Sinopsis:
Cinci tineri actori pregatesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu şi Freddie alcatuiesc un armonios pentagon amoros. Dora şi Lucy sunt îndragostite de Doru, dar Doru e îndragostit de pacanele. Alecu e îndragostit de Dora, dar se mulţumeşte cu Lucy. Lucy se mulţumeşte cu oricine. Oricând, oriunde. Cât despre Freddie… e greu de definit pe cine si ce iubeste mai mult.
Un singur lucru e cert: camatarii nu-l iubesc deloc pe Doru. Cu recuperatorii pe urmele lui, acesta apeleaza la Toni, care nu şi-a pierdut talentul de hacker exersat în „Minte-ma frumos”. Şi cum sotia lui, Oana, şi-a pus în minte sa-i naşeasca pe Dora şi Doru, Toni mai loveşte o data. Cum era de asteptat, cel lovit va fi chiar Toni. Norocul lui ca stie sa se faca de râs ca nimeni altul.
Si totusi: ce cauta Virgil Iantu si Viorel Lis în toata îmbârligatura asta ? O cauta cu lumânarea…

“Minte-ma frumos în Centrul Vechi” este produs de Fundatia Teatrul Contemporan. Producatori: Adrian Lustig si Cristina Dobritoiu. Scenariul este semnat de Adrian lustig, imaginea – Andrei Baltaretu. 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL