Primul trailer Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, cel mai recent film regizat de Tim Burton

Anul asta stam bine la capitolul fantezie! Dovada sta in primul trailer Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, proaspat lansat:

Eva Green colaboreaza pentru a doua oara cu Tim Burton, dupa Dark Shadows, intr-o noua poveste intunecata.
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children este o adaptare libera dupa o serie de romane pentru copii, scrise de Ransom Riggs, devenite best-seller la scurt timp dupa aparitie. Faptul ca romanele se adreseaza in special celor mici nu inseamana ca nu au ceva ciudat, bizar sau intunecat, iar avand in vedere universul regizorului, asta nu ne ia deloc prin surprindere.
Filmul il are in centrul actiunii pe Jacob, un baiat in varsta de 16 ani, care urmareste niste indicii care ii duc pe o insula misterioasa, unde descopera ruinele darapanate ale Scolii Domnisoarei Peregrine pentru Copii Ciudati. Pe masura ce Jacob exploreaza dormitoarele si holurile abandonate, el descopera ca fostii ei ocupanti nu erau doar ciudati ci si dotati cu puteri supranaturale. Ba mai mult - ei ar putea fi inca in viata.

Spuneam ceva de un trailer. Iata-l:

Distributia contine nume precum Allison Janney, Judi Dench, Ella Purnell, Asa Butterfield si copiii Lauren McCrostie, Pixie Davies, Cameron King,  Thomas si Joseph Odwell.

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children va avea premiera pe 30 septembrie. Sunteti nerabdatori sa-l vedeti?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL