Serial nou: 4 Blocks, prezentat la Berlinale, va fi lansat in Romania

4 Blocks, cea mai titrata miniserie europeana a momentului, va fi lansata in Romania, luna viitoare, de canalul de televiziune TNT.

4 Blocks, primul serial german narat din perspectiva unei bande arabe, a avut premiera mondiala în cadrul Festivalului International de Film de la Berlin 2017, primele doua episoade fiind proiectate în cadrul sectiunii „Berlinale Special Series”.

Serialul spune o poveste despre prietenie si familie, despre tradare si vinovatie din sanul unui clan arab care traieste în Neukölln, un cartier marginas al Berlinului. Personajul principal este Ali „Toni“ Hamady (Kida Khodr Ramadan), care, impreuna cu sotia sa, Kalila (Maryam Zaree), vrea sa plece din cartier, parasind astfel si o afacere de droguri profitabila. Cu toate acestea, atunci cand cumnatul sau, Latif (Massiv), este arestat intr-un raid, el este fortat sa îsi protejeze familia, nedorind  sa cedeze controlul fratelui sau imprevizibil, Abbas (Veysel Gelin), care planuia sa devina urmatorul lider de clan. Revenirea lui Vince (Frederick Lau), un vechi prieten în care simte ca poate avea încredere, aduce înapoi speranta unui viitor în limitele legii, dar se pare ca nu exista nicio scapare din spirala descendenta a criminalitatii.

4 Blocks ii are in distributie pe actorii Frederick Lau, Kida Khodr Ramadan, Veysel Gelin si Almila Bagriacik. Filmarile serialului au avut loc in Germania, în vara anului trecut si au durat 50 de zile.
Filmat la Berlin, cu o distributie formata din actori deja consacrati, dar si cu nou-veniti, „4 Blocks” este o poveste bruta si autentica, un portret meticulos cercetat, dar fictiv al cartierului berlinez, a crimei organizate care alimenteaza acest oras hedonist, un magnet pentru nonconformisti si turisti.

Din 8 mai, „4 Blocks” va putea fi urmarit în fiecare luni, de la 22:55, la TNT.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL