Serialul lunii aprilie: AMERICAN GODS

Spre finalul acestei luni debuteaza unul dintre cele mai asteptate seriale ale anului: AMERICAN GODS!

 

Daca esti familiarizat cu opera lui Neil Gaiman (Sandman, Coraline), atunci cu sigurnata ai pus acest serial in fruntea celor mai asteptate productii ale anului. Iar daca nu esti, e de ajuns sa vizionezi trailerele, promourile dar si posterele si iti promitem ca vei fi fermecat. Cei care s-au incumetat sa ecranizeze acesta nuvela cult semnata de un castigator al premiului Hugo, sunt Bryan Fuller (Hannibal) si Michael Green (Heroes) iar postul care-si va ridica audienta difuzandu-l este Starz.

Despre ce este vorba? Pe scurt, despre un razboi intre vechii zei, cei din mitologie si din Biblie si cei noi, care reflecta dragostea lumii moderne pentru bani, droguri, tehnologie, mass-media si celebritate.

Protagonist este Shadow Moon (Ricky Whittle), un puscarias care, afla ca iubita sa sotie a murit intr-un accident de masina. Aceasta este doar prima dintr-o serie de lovituri pe are le primeste acest puternic barbat care devine angajatul unui vanzator ambulant carismatic, Dl. Wednesday (Ian McShane) ce il atrage intr-un conflict intre vechii si noii zei ai Americii.

Din distributie mai fac parte actorii Gillian Anderson, Yetide Badaki, Emily Browning, Pablo Schreiber, Peter Stormare si Crispin Glover.

Notati-va data in calendare: 30 aprilie!

Iata si o posterele cu cele mai importante personaje din serial:

Taguri: AMERICAN GODS

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL