Serialul lunii mai: TWIN PEAKS

Mai e nevoie sa va reamintim? IT IS HAPPENING AGAIN!!

Suntem siguri ca fanii si-au pregatit deja snacksurile si asteapta cu nerabdare sa se faca ora 22.00 cand se da startul noului sezon al celui mai bizar serial facut vreodata.

Pentru cei care nu stiu - agentul Cooper (Kyle Mac Lachlan) se intoarce, la 26 de ani dupa ce a fost vazut pentru prima data, pe micile ecrane!

Scris si produs de creatorii si producatorii executivi ai serialului, David Lynch si Mark Frost, noul Twin Peaks este regizat in intregime de David Lynch. Seria limitata cu 18 parti creata de Showtime o sa debuteze cu o premiera de doua ore.

Noi il vom putea urmari in premiera, in exclusivitate la HBO si pe HBO GO azi incepand cu ora 22.00.
Actiunea noului serial eveniment Showtime, unul dintre cele mai influente seriale din toate timpurile, incepe la 25 de ani dupa ce locuitorii unui oras bizar au fost socati de uciderea brutala a reginei frumusetii, Laura Palmer.

Mult asteptatul serial Twin Peaks va aduce o mare parte dintre membrii originali ai distributiei pe ecrane, inclusiv pe Kyle MacLachlan, in rolul agentului special FBI Dale Cooper dar si pe Madchen Amick, Peggy Lipton, James MarshallDavid DuchovnySherilyn FennDana Ashbrook sau Sheryl Lee.

Va asteptam cu pareri despre primul episod!

Taguri: TWIN PEAKS

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL