Shailene Woodley si Eva Green in "White Bird in a Blizzard"

Eva Green si Shailene Woodley sunt mama si fiica intr-un film fantastic marca Gregg Araki. Sa vedem primul trailer al dramei "White bird in a blizzard", film selectionat in cadrul festivalului Sundance 2014.

 

 

Shailene Woodley are doar 22 de ani si un viitor promitator. Succesul ei a inceput in 2011 cand a aparut alaturi de George Clooney in drama The Descendants, film premiat cu Oscar pentru cel mai bun scenariu. Anul asta a aparut in drama pentru adolescenti The Spectacular now iar la anul o vom vedea in SFul DIVERGENT.

Gregg Araki (Mysterious Skin, The Doom Generation, Kaboom) este un cineast controversat, care are o multime de fani. Cel mai nou film al sau, prezentat anul acesta la Sundance, se numeste WHITE BIRD IN A BLIZZARD si are un subiect interesant, doua protagoniste talentate si un trailer pe masura.

Filmul, care are la baza romanul cu acelasi nume al scriitoarei Laura Kasischke, este o poveste despre maturizare cu accente fantastice. Mai exact este o drama fantastica despre Kat Connors (Shailene) o tanara a carei viata este data peste cap atunci cand frumoasa si enigmatica ei mama dispare fara nicio urma.

Atmosfera din trailer este ciudata, mai ales scena in care o vedem pe mama imbracata elegant, stand pe pat si neavand nici cea mai mica idee ce face acolo..

Alaturi de cele doua mai apar si actorii Christopher Meloni, Shiloh Fernandez, Gabourey Sidibe si Thomas Jane.

Alte filme cu tenta fantastica pe care d-abia astept sa le vad sunt The Double sau Enemy.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL