The HANGOVER 3 - primul trailer & poster

Sunteti pregatiti de Marea Mahmureala? Haita de lupi se reuneste pentru a treia oara in primul trailer The Hangover 3, ultimul film din serie!

The Hangover 3 este un candidat serios la "comedia anului" iar trailerul proaspat aparut confirma acest lucru.

De data aceasta eroii nostri ajung in Las Vegas dar si prin Mexic, nu mai exista nicio nunta iar Alan este internat intr-un spital de nebuni, de unde va fi salvat de catre prietenii sai. Nu lipseste nici Ken Jeong, pe care-l vedem si-n afis, care o sa aiba un rol mai activ decat ultima oara cand a fost presupus mort aproape tot filmul. Ne reintalnim si cu Heather Graham, iar Mike Tyson, este deja de-al casei...

Alaturi de cei patru nebuni (Bradley Cooper, Ed Helms, Justin Bartha, Zach Galifianakis) mai apar si John Goodman, Jamie Chung, Mike Epps, Jeffrey Tambor si Mellisa McCarthy.

Todd Philips revine la carma si semneaza scenariul alaturi de Craig Mazin.

Probabil ca sunteti foarte nerabdatori sa vedeti trailerul:

Ce credeti, ne asteapta o comedie pe cinste, sau un film lungit la nesfarsit in speranta ca va avea acelasi succes, si evident profit, ca celalalte doua?

Un lucru stim sigur- "It all ends" pe 31 mai.

In curand va avea premiera o alta comedie ce pare inspirata din The Hangover, doar ca se adreseaza unui public mai tanar- 21 and over. Ati vazut trailerul?


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL