The Monuments Men, cel mai nou film in regia lui George Clooney (trailer)

A aparut primul trailer al celui mai nou film in regia lui George Clooney.

 

George Clooney isi incearca pentru a 5-a oara talentul de regizor (dupa Confessions of a Dangerous Mind, Good Night and Good luck, Leatherhead, The Ides of March) si alege iar un subiect dificil care are legatura cu politica si istoria.

Filmul se numeste The Monuments men si este o drama istorica a carei actiune e plasata in timpul celui de-al doilea razboi mondial si care are in prim plan o echipa de istorici si curatori de muzee care se reunesc pentru a recupera lucrari de arta celebre furate de nazisti, inainte de a fi distruse Hitler.

In distributie apar o multime de actori valorosi precum Matt Damon, Cate Blanchett, John Goodman, Bill Murray, Jean Dujardin, Bob Balaban, Hugh Bonneville.

Contributia lui George Clooney nu se limiteaza doar la regie. El este si producator, s-a distribuit intr-un rol destul de principal si a scris si scenariul acestui film, in colaborare cu Grant Heslov, care are la baza romanul The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves, and the Greatest Treasure Hunt in History scris de Robert M. Edsel.

Sa vedem primul trailer:

The Monuments Men va avea premiera la sfarsitul anului, pe 18 decembrie, adica la fix cat sa intre in cursa pentru Oscar. La fel si The Wolf of Wall Street, The Counselor sau The Secret Life of Walter Mitty.


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL