Thor: Ragnarok – super-erou la box-office in weekendul de lansare

Thor: Ragnarok – a treia parte a celebrei francize din Universul Cinematografic Marvel – a inregistrat incasari impresionante de aproape 2.350.000 RON in weekendul de lansare in Romania. Astfel, a treia parte a francizei dedicate Zeului Tunetului a devenit si filmul Marvel cu cel mai bun opening weekend din tara noastra.

Filmul „Thor: Ragnarok” este distribuit de Forum Film Romania este disponibil in cinematografele din toata tara, in format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos. Conform HollywoodReporter.com, pe plan international, „Thor: Ragnarok” se situeaza inaintea unor titluri precum „Gardienii Galaxiei Vol. 2” si „Doctor Strange”. In multe regiuni, precum Coreea de Sud (15,5 milioane $), Australia (8,4 milioane $) si Brazilia (8,3 milioane $), filmul a avut cel mai mare record de box-office in luna octombrie.

In fruntea clasamentului se afla Marea Britanie, cu incasari de 15,8 milioane de dolari, reprezentand un record de box-office pentru piata britanica, neluand in calcul filmele din seria Bond. Variety.com afirma ca filmul va domina incasarile si in luna noiembrie. Luand in calcul ca „Thor: Ragnarok” apare in America de Nord weekendul viitor, este de asteptat un nou val de incasari de aproximativ 100 de milioane de dolari americani.

Daca nu l-ati vazut inca, merita sa mergeti, nu doar pentru a va reintalni cu personajele preferate, ci si pentru ca o sa fiti uimiti de decorurile si efectele speciale fascinante si va veti amuza copios, pentru ca filmul este presarat cu replici ironice si situatii comice, iar hohotele de ras sunt garantate. Actorii nu au avut la dispozitie doar decoruri impresionante, ci au avut ocazia sa filmeze si in locatii de vis din Australia, ceea ce face ca „Thor: Ragnarok” sa fie primul film Marvel filmat vreodata in Emisfera Sudica.

Voi ati vazut Thor?

Taguri: ragnarok, thor

1 comentariu

  • Acest film merita vazut in 3D, efectele speciale sunt create pentru a fi redate pe ecranele mari cu efecte 3D ale cinematografelor. Altfel filmul e vizionabil.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL