Top 10 piese si videoclipuri lansate de Delia

Uni spun ca seamana cu Loredana, altii zic ca e Christina Aguilera insa ne-am obisnuit sa-i spunem Delia! Acestea sunt 10 dintre cele mai tari piese si videoclipuri lansate de ea in cariera fructuoasa ce a trecut-o prin zeci de transformari si experimente muzicale!

 

Dintre fetele din topurile din muzica romaneasca, Delia este singura care are curajul sa experimenteze, sa fie diferita si sa se lase pe mana regizorilor, a stilistilor, a fotografilor, a make-up artistilor, a hair-stylistilor, a coregrafilor sau a celor care o invata ce atitudine ar trebui sa adopte.

Daca este sa vorbim de un cameleon muzical si vizual, ea le-a incercat pe toate de la peruci la transformare in barbat, la o parte mai dark, la piese vesele, la melodii de club, la clipuri home-made cu selfie-uri video, la colaborari cu rapperi mai necunoscuti si la stiluri muzicale nu foarte comerciale.

Delia a avut o cariera plina de single-uri interesanta insa le-am ales pe 10 cele mai tari melodii si videoclipuri ce i-au marcat anii de prezenta in muzica romaneasca. De la tanara cu parul colorat din N&D la o femeie plina de incredere in "Ipotecat" sau o fiinta misterioasa in "Doar pentru tine". A avut si perioade in care a semanat cu Alicia Keys, Christina Aguilera sau Rihanna insa la final a ramas tot DELIA!

1. Delia - Doar pentru tine

2. Delia - U (Fighting with my ghosts)

3. Delia Matache - Parfum de fericire

4. Delia - Doi in unu ft Mihai Bendeac

5. Delia - Sufletul meu

6. Delia feat. Smiley - Secretul Mariei

7. Delia - OmaDeo

8. Bibanu MixXL feat. Puya & Delia - Gone

9. Delia feat. Uddi - Ipotecat

10. N&D - Vino la mine

Daca te intereseaza o retrospectiva completa a carierei Deliei cu toate schimbarile de look pe care le-a avut, intra AICI pentru un THEN & NOW!

Daca vrei o galerie foto cu cele mai sexy poze cu Delia (mai goala sau mai dezbracata), intra AICI!


3 comentarii

  • De remarcat e faptul ca Ipotecat e nr 1 in Airplay 100 radio&tv,dupa aproape 13 ani de cand hit-ul N&D,Nu e vina mea ajungea pe 1 in Romanian top 100,un top al celor mai difuzate 100 de piese la cele peste 100 de posturi de radio nationale si locale.Felicitari!Mi-a placut mai mult Delia din N&D(primul album,Altfel,a fost senzational),dar o apreciez pe Delia,una dintre cele mai bune voci din muzica romaneasca!Cred ca puteati pune si clipul piesei Nu e vina mea,pe care l-am vazut de curand pe Music channel.

  • 3rei Sud Est cu "Emoţii" sunt number one în RT 100. Delia e pe 3, parcă.

  • Piesa Emotii a celor de la 3rei sud est a fost 5 saptamani nr 1,dar acum noul nr 1 e Ipotecat.Viitorul nr 1 e piesa lui Velea.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL