Trailer: Melancholia

Dupa ce a starnit controverse cu Antichristul, Lars von Trier s-a gandit sa abordeze un subiect ceva mai comercial: distrugerea Terrei. Nu va imaginati insa ca avem de-a face cu un "disaster movie" ca la carte, ci unul in stilul sau inconfundabil in care nu stii niciodata la ce sa ta astepti. Regizorul i-a gasit si o descriere pe masura, spunand ca este "un film frumos despre sfarsitul lumii".

Filmul se numeste Melancholia si are in prim plan povestea a doua surori extrem de diferite (dintre care una tocmai se casatoreste) si a reactiilor lor la aflarea vestii ca pamantul urmeaza sa distrus.

Cele doua surori sunt interpretate de Kirsten Dunst si Charlotte Gainsbourg, iar in celelalte roluri apar Alexander Skarsgård, Kiefer Sutherland, Charlotte Rampling, John Hurt, Stellan Skarsgård, Udo Kier.

Eu sunt foarte curioasa sa vad ce o sa iasa. Filmul va avea premiera in mai in Scandinavia iar in toamna in restul Europei. In Romania ajunge pe 30 septembrie. Pana atunci insa, avem doar trailerul aparut zilele acestea pe siteul oficial al filmului


7 comentarii

 • cat de tare!!!! d-abia astept! probabil ca sa-l vedem la tiff, nu?

 • ce misto ebig grin abia astept sa-l pot vedea

 • 3. Skid Row in 11.04.2011 /21:05

  Misto...f misto...pai sa vina...-l astept ! happy

 • lars von trier is right up my alley happy

 • hai cu totii la cinema!!!

 • thinking
  mi se pare ciudatel pretextul asta cu sfarsitul lumii ca prilej de meditatie. parca nu e genul lui lars von trier...din cate stiu eu. oricum abordarea e diferita de filmele americane, ceea ce mi se pare normal, dar nu stiu daca rezista.
  filmarea e curatica. m-a intrigat filmarea haotica cu camera din mana la dancer in the dark si dogville si parca si la breaking the waves, montajul aiurea, din care, culmea !, se inchega o poveste atat de bine spusa. as compara filmele alea cu sunetul unei casete audio care genereaza un fashait in play dar care are un rol pozitiv asupra perceptiei: te face sa te concentrezi asupra muzicii (cd-urile pierd efectul asta). asa si la lars.
  acuma nu stiu ce sa zic - o fi pierdut din farmecul povestii in favoarea imaginii ? din trailer nu prea reiese treaba asta dar am un fir de indoiala. ramane de verificat cand o aparea filmul si pe la noi.
  as, si nu prea-mi place muzica din trailer. parca prea e cu pretentii.

 • 7. Octavian in 18.04.2011 /03:48

  Cam multe filme despre apocalipsa! Dar cred ca ca abordarea lui Lars von Trier va fi diferita, adica se va baza pe relatiile dintre cele 2 surori si se va folosi ca motiv partea cu sfarsitul lumii pt. a scoate in evidenta reactiile personajelor intro situatie limita.Dar, dupa cum spune si Cris, el are intotdauna o abordare creativa, mai emotinala. asa ca n-as paria ca am dreptate happy
  Si nici la hand-held shooting-ul nu cred ca a renuntat(In trailer sunt cadre filmate in tehnica asta)

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL